Hør Peter Vesth i Huset40

Onsdag 19. februar 2020 kl. 09:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hør Peter Vesth i Huset40
Peter Vesth og Kristian Rusbjerg

Faxe Ladeplads: Torsdag den 27. februar kl. 20.00 er der koncert med Peter Vesth og Kristian Rusbjerg i Faxe Ladeplads Medborger- og Kulturhus, Hovedgaden 40.

Her kan man opleve eller genopleve de to musikere, som vil fylde salen med glade sange. En aften, hvor publikum får god lejlighed til at synge med.

Peter Vesth er en rigtig Grand old man i den danske folkemusik og countrygenre. Han har en forunderlig evne til at skrive melodier, som man ikke behøver at lytte meget til, før de går rent ind på lystavlen.

Peter har sunget og spillet i årtier og har skrevet omkring 500 sange, som er nået langt ud over vores landegrænse. Der findes næppe nogen dansker, som ikke kender Superhittet „Veras Vinterven” og Peter har haft mere end 50 sange på Dansktoppen, hvoraf omkring halvdelen har nået en førsteplads. Han modtog i 2016 prisen som årets Mandlige Dansktopsolist i Boxen i Herning.

I dag turnerer Peter Vesth landet tyndt sammen med Kristian Rusbjerg, der har spillet harmonika siden sin tidlige barndom og igennem de seneste 15 år har spillet med utallige musikere og rørt mange forskellige genrer.

Deres show er en blanding af festlige, iørefaldende og smukke Peter Vesth-sange, herlig musikalsk stand-up, velklingende fingerspilsguitar, samt Kristian Rusbjergs ekvilibristiske harmonikaspil.

Dørene åbnes kl. 19.15. Billetter kan købes i Frederiks Villa på Hovedgaden eller reserveres på tlf. 2337 0695 mand. - torsd. mellem kl. 17-19.

Yderligere oplysninger kan findes www.huset40.dk

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- 300 synsprøver klaret på tre dage - i Gambia
- Heidis kontakt til sine elever går nu via chatforum
- Bøgerne til den afgørende SRP blev fanget på Haslev Bibliotek
- Y’s Men aflyser cykelløb
- Jo, der er stadig fartkontroller
- To lokale valgt til Møns Banks repræsentantskab
- Genbrugspladser åbner igen - men...
- Det var ligegodt pokkers
- Aflysninger
- Politiet advarer mod Corona-svindel
- Hør de lokale præster i Radio Rollo
- Hanne vil gerne sige tak - men til hvem?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst