Vil du cykle penge ind til din forening?

Onsdag 19. februar 2020 kl. 09:05

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Vil du cykle penge ind til din forening?
Arkivfoto - Foto: Cecilie Hänsch

Y’s Men Clubben i Haslev er klar til at gentage deres cykelløb den 1. maj. Det bliver dermed fjerde gang de arrangerer et cykelsponsorløb.

De foregående år har det været udvalgte foreninger man har kunnet køre for, men nu åbner de muligheden for at hver enkelt deltager, selv bestemmer hvem pengene kan gå til, fortæller Kjeld Folke Jørgensen fra Y’s Men i Haslev.

Og udover at man nu selv bestemmer hvem der skal have gavn af pengene, udvider man det også sådan at man kan lade cyklen blive hjemme og gå eller løbe ruten i stedet.

Konceptet er meget enkelt. Der er en rute på cirka én kilometer med start og mål ved Falckstationen på hjørnet af Themstrupvej og Østergade. Hvor mange gange man skal ruten rundt afgøres udelukkende af deltagerens kondition...

Y’s Mens Clubben sørger for en sikker rute, at alle tilladelser er i orden, at holde øje med hvor mange omgange man cykler eller løber, opkrævning hos sponsorer og til sidst at pengene udbetales til de valgte foreninger.

Det eneste du skal gøre er at møde op, cykle eller gå - og på forhånd have bestemt hvem der skal modtage pengene. Nå ja, så skal du jo også lige finde en sponsor eller flere.

Hvem du får til at sponsorere dig selv, er helt op til dig. Det kan være dig selv, din familie eller nogle forretninger eller virksomheder. Typisk har man, de tidligere år, fået en sponsor til at yde et beløb for hver omgang man gennemfører på den time løbet varer.

Hvis du er interesseret i at få lidt motion, og samtidig glæde andre, så skal du tilmelde dig inden den 1. april til Inger Damgaard på mosteringer19@gmail.com

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Bøgerne til den afgørende SRP blev fanget på Haslev Bibliotek
- Y’s Men aflyser cykelløb
- Jo, der er stadig fartkontroller
- To lokale valgt til Møns Banks repræsentantskab
- Genbrugspladser åbner igen - men...
- Det var ligegodt pokkers
- Aflysninger
- Politiet advarer mod Corona-svindel
- Hør de lokale præster i Radio Rollo
- Hanne vil gerne sige tak - men til hvem?
- Flere smittefrie konsultationer på vej i Region Sjælland
- Ny køreplan for Østbanen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst