Er det en cykel eller hvad? Prøv den i Faxe Ladeplads

Onsdag 5. februar 2020 kl. 09:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Er det en cykel eller hvad? Prøv den i Faxe Ladeplads
På søndag kan du prøve Me Mover i Faxe Ladeplads

Faxe Ladeplads: Du har måske set nogle specielle cykler hvor man står op, køre rundt i Faxe og Faxe Ladeplads. Det er en stepcykel hvor man i stedet for de cirkulære bevægelser træder op og ned som på en trappemaskine.

- Me Mover er skånsom motion, da man selv sætter sit tempo og selv regulerer hvor hård motionen skal være udfra hvor højt man løfter sine fødder på „pedalerne”, fortæller Dorthe Müller, og hun tilføjer:

- Den er god for personer med gigt og personer som har haft skader i f.eks. knæ. Den er supergod til personer som skal genoptrænes efter en skade, da man ikke får samme stødpåvirkning som hvis man løber.

Me Mover er en god motionsform for både overvægtige og fuldkommen utrænede. Den er skånsom for kroppen og uden at man mærker det bliver 6 ud af 8 muskelgrupper bevæget og styrket.

Ud over de mange sundhedsfordele er der også den fordel at det er sjovt og man står op og kan se ud over det landskab man kører igennem.

Søndag den 9. februar kl. 10 til kl. 12 er der mulighed for, helt gratis, at prøvekøre en Me Mover under kyndig vejledning af erfarne Me Mover kørere.

Det foregår ved Fittnessparken overfor Postvej/Faxe Havnevej i Faxe Ladeplads. Er der lidt ventetid kan man afprøve de forskellige fittnessstationer. Kamma Gundgaard Schou vil gerne vejlede om brug af redskaberne og ved alle stationer er der en QR kode som rummer info om hvordan man kan bruge stationerne.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Guldgravning for børn på Haslevs nye ”strand”
- Politiet efterlyser fortsat Frederik Dal Hansen
- Hvem skal have årets handicappris?
- Haslev: God snak om trafikkultur
- Har ikke tabt en hjemmekamp i næsten to år
- Nu er man gået i gang med Viften 2 i Haslev
- Per Nøddebo er blevet guvernør i Rotary Sjælland
- Den allerførste translokation på FGU i Faxe
- Sommertennis og landsholdsspillere i Haslev
- De blå Haslevspejdere har været på Sommerspejd
- Massage og wellness på den skønne naturlejrplads
- Y’s Men endelig i gang igen efter Corona-pause
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst