Er det en cykel eller hvad? Prøv den i Faxe Ladeplads

Onsdag 5. februar 2020 kl. 09:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Er det en cykel eller hvad? Prøv den i Faxe Ladeplads
På søndag kan du prøve Me Mover i Faxe Ladeplads

Faxe Ladeplads: Du har måske set nogle specielle cykler hvor man står op, køre rundt i Faxe og Faxe Ladeplads. Det er en stepcykel hvor man i stedet for de cirkulære bevægelser træder op og ned som på en trappemaskine.

- Me Mover er skånsom motion, da man selv sætter sit tempo og selv regulerer hvor hård motionen skal være udfra hvor højt man løfter sine fødder på „pedalerne”, fortæller Dorthe Müller, og hun tilføjer:

- Den er god for personer med gigt og personer som har haft skader i f.eks. knæ. Den er supergod til personer som skal genoptrænes efter en skade, da man ikke får samme stødpåvirkning som hvis man løber.

Me Mover er en god motionsform for både overvægtige og fuldkommen utrænede. Den er skånsom for kroppen og uden at man mærker det bliver 6 ud af 8 muskelgrupper bevæget og styrket.

Ud over de mange sundhedsfordele er der også den fordel at det er sjovt og man står op og kan se ud over det landskab man kører igennem.

Søndag den 9. februar kl. 10 til kl. 12 er der mulighed for, helt gratis, at prøvekøre en Me Mover under kyndig vejledning af erfarne Me Mover kørere.

Det foregår ved Fittnessparken overfor Postvej/Faxe Havnevej i Faxe Ladeplads. Er der lidt ventetid kan man afprøve de forskellige fittnessstationer. Kamma Gundgaard Schou vil gerne vejlede om brug af redskaberne og ved alle stationer er der en QR kode som rummer info om hvordan man kan bruge stationerne.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Enten eller...
- Flere trafikuheld spærrede motorvej
- Dorthe Nøddebo Pedersen fejrede 50 års jubilæum
- Vred - børneteater i Haslev
- BRT-busser er en god idé i byerne, men er det også en god idé på Østbanen?
- Mænds Mødesteder med mange nye tiltag
- Verdens Gang: S-tog til Faxe Ladeplads og Rødvig
- Tilbygning til Kirkehuset i Haslev indvies på søndag
- Vis flaget med Kræftens Bekæmpelse
- Hvem kan gå på vandet?
- Borgere langt fra arbejdsmarkedet fik nyt håb
- Hør om Gjorslev Gods - på museet i Faxe
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst