Henrik Reumert - ny centerchef for børn og undervisning

Fredag 31. januar 2020 kl. 10:14

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Henrik Reumert - ny centerchef for børn og undervisning
Henrik Reumert bliver ny centerchef i Center for Børn & Undervisning

Faxe Kommune får ny centerchef i Center for Børn & Undervisning.

49-årige Henrik Reumert bliver ny centerchef i Center for Børn & Undervisning. Han kommer til Faxe Kommune med både solid ledelseserfaring og særligt indblik i dagtilbuds- og skoleverdenen.

Fire år som chef for Børn og Unge i Halsnæs Kommune - og før det blandt andet cirka seks års erfaring som skoleleder - følger med, når den 49-årige Henrik Reu­mert indtager sit nye kontor som centerchef på Tingvej i Haslev, hvor Center for Børn & Undervisning har til huse.

Henrik Reumert tiltræder stillingen mandag den 24. februar.

Oprindeligt blev den nye centerchef uddannet som politibetjent og arbejdede som sådan i en årrække, indtil han i 2002 skiftede karriere med en læreruddannelse, diplomuddannelse i ledelse og derefter en Masteruddannelse. Et karriereskifte som betød, at han fik mulighed for at arbejde med det, han virkelig brænder for - nemlig børn og unge.

Direktør Marianne Hoff Andersen ser frem til samarbejdet med Henrik Reumert:

- Jeg er utrolig stolt af, at vi blandt et stærkt ansøgerfelt kan ansætte Henrik Reumert. Han har nogle solide ledelsesmæssige kompetencer og erfaringer, som vi ser frem til at bringe i spil i vores kommune. Han har en tilgang til opgaverne og til børn, unge, forældre og medarbejdere, som passer rigtig godt ind i vores måde at arbejde på. Nemlig at finde løsninger, også på tværs af faggrænser. Det er lige i ånden af Faxe Kommunes forandringsproces Faxe i Fællesskab, siger direktør Marianne Hoff Andersen.

Det gode børneliv

Som centerchef vil Henrik Reumert ikke mindst være optaget af at lykkes med at få de unge sikkert videre gennem ungdomsuddannelse.

- Men vi skal også huske, at det gode børneliv jo begynder i den allertidligste del af barnets liv. Som chef har jeg gode erfaringer med strategier for tidlig indsats, både hvad angår læring og særlige behov. Her er dagtilbuddenes kvalitet og udvikling samt samarbejdet med og overgangen til skolen særlig vigtig, siger Henrik Reumert.

Dermed tapper den kommende centerchef direkte ind i de indsatser, som Faxe Kommune allerede er i gang med eller har i støbeskeen. Blandt andet Fælles om Forebyggelse, som byrådet har bevilget 16 millioner kroner til har fokus på det helt centrale i at give børn og unge de bedste forudsætninger for at lykkes i livet.
Også indsatsen Børn i Fællesskaber for styrkede relationer er sat i gang - et projekt, som i høj grad har god trivsel og bedre læring i fokus, og som både lærere og SFO-pædagoger er involverede i.

Kvalitet og bosætning

Børnefamilierne i Faxe Kommune forventer kvalitet i dagtilbud og skoler. Det er Henrik Reumert helt på linje med.

- Men Faxe Kommune har også et stort udviklingspotentiale i forhold til bosætning og udflytningen af København. De familier søger også kvalitet og muligheder på børne- og ungeområdet, når de skal beslutte sig for, hvor de vil bo. I den forbindelse kan jeg sige, at jeg har et stærkt fokus på læringsresultater og at trivsel på dagtilbuds- og skoleområdet understøtter resultaterne, siger Henrik Reumert.

Henrik Reumert bor med sin kone og to sønner i Brønshøj. Fritiden bruger han med familie, venner, og han holder af både den stille filosofiske stund med en god bog, og de mere aktive stunder som trail-løber, cykelrytter og undervandsjæger.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Guldgravning for børn på Haslevs nye ”strand”
- Politiet efterlyser fortsat Frederik Dal Hansen
- Hvem skal have årets handicappris?
- Haslev: God snak om trafikkultur
- Har ikke tabt en hjemmekamp i næsten to år
- Nu er man gået i gang med Viften 2 i Haslev
- Per Nøddebo er blevet guvernør i Rotary Sjælland
- Den allerførste translokation på FGU i Faxe
- Sommertennis og landsholdsspillere i Haslev
- De blå Haslevspejdere har været på Sommerspejd
- Massage og wellness på den skønne naturlejrplads
- Y’s Men endelig i gang igen efter Corona-pause
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst