Veteranbussen, James Bond og Haslev Bio

Onsdag 29. januar 2020 kl. 10:30

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Veteranbussen,  James Bond og Haslev Bio
My name is Bond - James Bond. Og jeg kommer til Haslev Bio sammen med Veteranbussen...

Veteranbussen,  James Bond og Haslev Bio
Siger man James Bond, siger man også Aston Martin
Kære læsere: Hermed ugens indslag for alle med benzin i blodet - og som synes, at film skal ses i biografen. Bare en gang imellem.

Haslev har jo heldigvis en biograf, takket være Sisse Labuz & Co. Jeg har i samarbejde med hende og Caspier Philmann, ny medejer af Piraten, arrangeret en super aften i HASLEV BIO, lørdag den 4. april.

Glæd dig til en aften, ikke foran skærmen derhjemme, men i byen. Det vil sige i Haslev, Stationsbyen i det Grønne... iøvrigt med Den røde Veteranbus UD i DET BLÅ. Fest og farver bliver det.

Jeg har desværre ofte siddet lørdag aften og gloet TV, som bare var gentagelser af tidligere programmer. Og så var der søndage, hvor der var de fedeste film på alle kanaler fra 21.00 til sent! Langt over min sengetid en søndag aften. Jeg skal op klokken 05.15 og køre morgentrafik til Solrød Syd. Én lang metalstang og røde lys. Det er jo helt sort!

Det er slut nu. Det har det faktisk været længe. Altså med at se dårlig TV en lørdag aften. Ok, der er Netflix, YouSee og alle de andre valgmuligheder. Men det ER ikke det samme, som at komme ud i byen og møde andre mennesker.

Så find de flotte højhælede frem, på med den blodrøde læbestift og gerne den lange kjole - og tag så din velklædte kæreste i hånden og tving ham/hende til at invitere dig i biografen, så I sammen kan se James Bond, Babes & Biler for fuld udblæsning i den 25.udgave.

Det bliver en heleftermiddagsforestillingmeddrinksletanretningvelkomstpræmierfilmbarogfedebilerpåparkeringspladsenudebagved (.. fik du det hele med?). Sisse Haslev Bio, Caspier Piraten & Formanden for støtteforeningen Veteranbussen UD i DET BLÅ Jan/Speedy Gonz’ales går efter en fyldt biograf. Der er kun 99 pladser.

Reservationerne er allerede igang. De første 20 pladser er reserverede. Du får meget for pengene. Så skynd dig. Skriv en sms til Jan på 6013 5104 med dit fulde navn, antal pladser og ’BondBio’, så reserverer jeg plads til jer.

Mange Bondhilsener Jan I Jakobsen

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sejre og nederlag til Faxe
- Sommercafé i Haslev Kirke med højskolesang
- Få dit arrangement på hjemmesiden haslev150.dk
- Røveri i Haslev i går
- Novo Nordisk Fonden støtter Hylleholt-lærers udviklingsarbejde
- Helende sommermorgener i Terslev Kirke
- Ny chef for kommunens Center for Sundhed & Pleje
- Så kom juniorerne i gang i Rønnede Golfklub
- Fantastiske oplevelser til halv pris hele sommeren
- Sam’s Pizza - nyt spisested i Haslev
- Veras Verden fejrer 1 års fødselsdag i weekenden
- Hils på Linse Kessler i Boghuset i Faxe
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst