Steffen Jensen holder foredrag i Roholte

Onsdag 29. januar 2020 kl. 14:24

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Steffen Jensen holder foredrag i Roholte
Mød Steffen Jensen i Roholte Aktivitetshus den 6. februar

Journalist og mellemøstkorrespondent Steffen Jensen holder foredrag i Roholte og beretter om de komplicerede forhold i Mellemøsten.

Foredraget finder sted torsdag den 6. februar kl. 19.00 i Roholte Aktivitetshus.

Steffen Jensen fortæller i et meget personligt foredrag om forholdene i Mellemøsten. Han kommer selvfølgelig ind på Israel - Palæstinakonflikten og resten af den arabiske verden samt om livet som korrespondent i en af de mest fascinerende og konfliktefyldte områder af verden.

Steffen Jensen er en af landets allermest kendte ansigter, ikke mindst på baggrund af rapporterne fra Mellemøsten - rapporter, der ofte finder sted midt i krige og under opstande.

Steffen Jensen startede med at studere forhistorisk arkæologi i Aarhus, Biblical and Roman Archaeology i Jerusalem, Middle East and North African Studies i Jerusalem og tog sidenhen sin uddannelse som journalist i Aarhus.

Som journalist har Steffen Jensen arbejdet for en lang række medier, blandt andet Weekendavisen, Berlingske Tidende, Aktuelt, Radioavisen og DR. Da TV 2 i 1988 brød tv-monopolet var Steffen Jensen med til at starte stationen op.

Mellemøstkorrespondenten har været med fra TV2’s spæde start og har boet fast i Jerusalem siden 1991. Gennem sin lange karriere har Steffen Jensen dækket utallige krige og konflikter i Mellemøsten, blandt andet fra borgerkrigen i Libanon og den israelske invasion i 1982 til kampene i Libanon 2006.

I dag underviser Steffen Jensen på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus med afsæt i jobbet som journalist i krigs- og krisezoner. Han har med sin baggrund i arkæologi i mange år gået i Bibelens fodspor, især gennem jobbet, som naturligt bragte ham rundt til alle steder i Mellemøsten, hvor Bibelen blev til.

Tilmelding til foredraget senest den 2. februar til Ruth Jørgensen på tlf. 5672 5293 eller Jørgen Fredslund på tlf. 4056 8020. Entre kr. 75,00.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Enten eller...
- Flere trafikuheld spærrede motorvej
- Dorthe Nøddebo Pedersen fejrede 50 års jubilæum
- Vred - børneteater i Haslev
- BRT-busser er en god idé i byerne, men er det også en god idé på Østbanen?
- Mænds Mødesteder med mange nye tiltag
- Verdens Gang: S-tog til Faxe Ladeplads og Rødvig
- Tilbygning til Kirkehuset i Haslev indvies på søndag
- Vis flaget med Kræftens Bekæmpelse
- Hvem kan gå på vandet?
- Borgere langt fra arbejdsmarkedet fik nyt håb
- Hør om Gjorslev Gods - på museet i Faxe
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst