Krasserrevyen klar med et brag af en revy

Onsdag 29. januar 2020 kl. 14:30

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Cougaren Christina Christoffersen og hendes noget desorienterede ungersvend, spillet af Erik Fjordside

Sang, musik, latter og en hyggelig atmosfære, er det der møder avisens udsendte, da han en mandag aften åbner døren til Ulse Forsamlingshus.

Det er øveaften for Krasserrevyen - og det går ikke stille af. Her er der plads til sjov og ballade, men også alvor. Alt skulle jo gerne stå helt skarpt til premieren lørdag den 29. februar - og de er godt på vej.

Musikerne holder godt øje med skuespillerne på scenen, så musik og sang går op i en højere enhed - og lydmanden sidder ved sin pult fyldt med knapper, og sørger for at lyden er lige som den skal være.

Instruktøren Bente Petersen holder godt øje med det hele, mens Susanne Rasmussen af og til må træde til, når skuespillerne har glemt teksten. Hun er sufflør, men det går nu ganske godt med at huske teksterne.

ARTIKLEN FORTSÆTTER UNDER VIDEOEN


Igen i år er mange numre skrevet af Krasserrevyenes egne folk, men der er også numre af landskendte revyforfattere.

Igen i år møder man „Ejner” i skikkelse af Ole Mørkeberg. Ægtemanden der ikke altid slipper heldigt fra sine udtalelser til sin kone, der åbenbart går meget op i sundhed, og fortæller Ejner, at man bliver hvad man spiser.

- Det kan jeg ikke rigtigt forstå, siger Ejner til sin kone. Du spiser jo masser af labre larver...

Affaldssorteringen bliver også taget under kærlig behandling, og den er ikke nem at finde ud af - i hvert fald ikke for Krasserrevyens Erik Fjordside. Hende fra Faxe Forsyning, spillet af Karin Jørgensen, må i hvert fald give op.

Frækkerten fra Cougar-dating

Cougar-dating er meget oppe i tiden. Altså modne kvinder der ønsker en ung viril mand at hygge sig med. Og en sådan moden kvinde er også med i Krasserrevyen. Hun spilles fremragende og hylende morsomt af Christina Christoffersen.

Man befinder sig hjemme hos den modne kvinde, der sidder og venter på første besøg af en ung fyr - spillet af Erik Fjordside. Det ringer på døren og hun lukker ham ind.

Han fortæller at han har taget „borgmesterstangen” med - og det synes hun jo lyder rigtig lovende. Det bliver ikke dårligere, da han foreslår at de kan gå ud til køkkenbordet med det samme - eller måske i parken.

- Du er da en rigtig frækkert, siger hun med julelys i øjnene.

Der er bare lige det ved det, at den unge mand er gået forkert. Han skulle have været ind i lejligheden ved siden af, hvor han skulle være besøgeven hos en ældre dame - og den forvikling er særdeles morsom.

Kom selv og se dette fantastiske nummer - og alle de andre.

Krasserrevyen byder på ikke mindre end seks forestillinger i Ulse Forsamlingshus. Der er premiere lørdag den 29. februar. Her starter man kl. 18.00 med en toretters menu, efterfulgt af Krasserrevyen og afsluttende med musik og dans.

Og dagen efter er der revy, kaffe og kage kl. 14. Fredag den 6. marts er der igen spisning, revy og dans og det gentages lørdag den 7. februar og lørdag den 14. marts. Sidste forestilling er søndag den 15. marts kl. 14 med revy, kaffe og kage.
Billetter bestilles på telefon 2484 3531 mellem kl. 17 og 20.

Læs mere på krasserrevyen.dk

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sejre og nederlag til Faxe
- Sommercafé i Haslev Kirke med højskolesang
- Få dit arrangement på hjemmesiden haslev150.dk
- Røveri i Haslev i går
- Novo Nordisk Fonden støtter Hylleholt-lærers udviklingsarbejde
- Helende sommermorgener i Terslev Kirke
- Ny chef for kommunens Center for Sundhed & Pleje
- Så kom juniorerne i gang i Rønnede Golfklub
- Fantastiske oplevelser til halv pris hele sommeren
- Sam’s Pizza - nyt spisested i Haslev
- Veras Verden fejrer 1 års fødselsdag i weekenden
- Hils på Linse Kessler i Boghuset i Faxe
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst