Så er vi rolige igen

Mandag 20. januar 2020 kl. 09:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Så er vi rolige igen
Indlæg af:
Eli Jacobi Nielsen
Gruppeformand, DF, Faxe Byråd
Prins Buris Vej 19
Karise


Den gamle talemåde „djævlen ligger i detaljen” er ofte relevant at have i erindring for lokalpolitikere, hvor information med væsentlig betydning for en given sag ikke altid står på forsiden, men måske skal findes i et bilag til et underbilag.

Derfor blev Movias forslag til mobilitetsplan 2020 læst grundigt hos Dansk Folkeparti i Faxe, hvor vi var noget chokerede over at finde en illustration på side 8, der indikerede at Østbanen skulle omlægges til betjening med R-bus. Da omfanget af problemerne med de slidte skinner blev kendt, blev tanken om busdrift også nævnt i debatten, men ideen hurtigt skudt ned fra mange sider.

Borgerne i Faxe og Stevns har behov for offentlig transport mod Køge og videre nordpå, til både uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser, hvor stabilitet og ikke mindst hastighed/tidsforbrug er afgørende faktorer for at fastholde bosætningen i området. Dette sikres bedst gennem pålidelig jernbanedrift. Østbanen er hovedpulsåren i denne trafik, og vil fortsat være det når serviceniveauet igen kan hæves efter renovering af skinnenettet.

Heldigvis har Movias presseafdeling overfor Sjællandske oplyst at illustrationen der indikerede fremtidig busbetjening var en fejl(!) - så er vi rolige igen!

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Pårørendevejledning skal også være for børn
- Fritiden forsvinder...
- Blomsterhilsen til Park og Vej
- Alternativt budget fra S, SF og Enhedslisten
- Ole Vive svarer
- Til borgmester Ole Vive
- Turbo på velfærden
- Natur og turisme frem for vindmøller
- Lokallistens indflydelse på budget 2021
- De nødvendige omfartsveje i Haslev
- Gode konservative aftryk på budget 2021
- Budget 2021 - at turde tage ansvar
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst