Lokalt rengøringsfirma vil gøre en forskel

Torsdag 23. januar 2020 kl. 07:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Lokalt rengøringsfirma vil gøre en forskel
LouPa Rengøringsservice drives af Louise Panvig

Faxe Ladeplads: For LouPa Rengøringsservice handler det om at gøre en forskel for mennesker - men også for det samfund, hun lever i.

At kunne hjælpe andre med rengøring giver en tilfredsstillelse for den unge ejer af LouPa Rengøringsservice, Louise Panvig.

- For mig er det en drøm at kunne hjælpe andre, enten med at få mere tid til de vigtige ting i hverdagen, eller at hjælpe de mennesker, der ikke selv kan varetage den daglige rengøring af den ene eller anden grund, fortæller hun.

Louise Panvig er 28 år og bosat i Faxe Ladeplads. Hendes historie er lidt af en solstrålehistorie. Hun startede selvstændigt i 2018 og har allerede nu over 50 faste kunder.

- Jeg tog springet og startede LouPa Rengøringsservice fordi jeg gerne vil bidrage til lokalsamfundet og skabe arbejdspladser i kommunen. For 8 år siden flyttede jeg fra Kolding til Faxe Kommune, hvor jeg blev virkelig godt modtaget og hurtigt blev en del af det lokale samfund. Jeg vil gerne give noget igen, fastslår Louise Panvig.

Nu vil LouPa Rengøringsservice udvide landkortet og hjælpe endnu flere mennesker med rengøring, hvor der er brug for det. Men også med andet husligt arbejde, som folk kan have svært ved selv at få gjort. Derfor kører LouPas rengøringsteam nu ud, hvor der er brug for det, i både Køge, Ringsted, Næstved og selvfølgelig Faxe Kommune.

- Alle har travlt og der er så meget, vi skal nå. Min filosofi med mit firma er, at levere stabil kvalitetsrengøring, der bringer glæde og mere tid i hverdagen, siger Louise Panvig.

LouPa Rengøringsservice tilbyder alt fra professionel privat rengøring til erhvervsrengøring.

LouPa er et professionelt rengøringsfirma, der gør rengøringen personlig. Kunderne får en personlig rengøringsassistent, der arbejder ud fra en aftalt plan.

Læs mere på loupa.dk

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Mæt af dage fældes det store træ ved stationen
- Redaktionen bliver større
- Kulturnatten i Haslev er AFLYST
- Bilvask og løb i Haslev hjælper heksebørn i Nigeria
- Nu kan du købe den flotte Haslev byplakat
- Outlet fejrer et år i Haslev
- Åbent brev til borgmester Ole Vive, Faxe
- Haslevs jubilæumsfest 4. oktober gennemføres ikke
- Faxe Ladeplads Idrætsforening modtager 310.000 kr. fra Nordea
- 189 km/t på Vordingborgvej
- Kom direkte ind fra gaden og bliv døbt...
- Rundtur i Haslev med telefon og QR-koder
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst