25 års jubilæum i hjemmeplejen i Faxe kommune uden anerkendelse

Onsdag 15. januar 2020 kl. 11:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

25 års jubilæum i hjemmeplejen i Faxe kommune uden anerkendelse
Indlæg af:
Kirsten Andersen
Tidl. susu-hjælper,
Spjellerupvej 32,
Faxe.


At ledelsen i hjemmeplejen, nogen steder, ikke er i besiddelse af evnen til at udøve nogen form for personalepleje har jeg måtte sande, da min gode veninde lige er blevet forbigået i forbindelse med hendes 25 års ansættelse i udekørende team i hjemmeplejen i Faxe kommune.

Da dagen oprandt, var der ingen festivitas i den anledning, end ikke et tillykke.
Da hun så medbragte en stor kage blev hun spurgt , om det var i anledning af hendes fødselsdag, hvortil hun svarede, nej det er fordi jeg lige har haft 25 års jubilæum.

Da var der så et par kolleger der tog affære, og gik til teamlederen, der dertil svarede, at det vidste hun da godt, for hun havde fået et brev om det. Efterfølgende har ingen leder kommenteret eller beklaget det, men hun har dog pr. mail fra en leder fået tilbudt en reception, hvis hun måtte ønske det - flot ikke.

Personlig er jeg virkelig forarget over den behandling. I 25 år har hun udført et fantastisk arbejde med pleje af ældre og syge borgere, og end ikke et enkelt lille skulderklap har hun fået. At borgere man passer er så taknemmelige og glade for en er dog det eneste der holder en i gang i det arbejde, for personalepleje, er mange steder, ikke eksisterende i hjemmeplejen. Måske det kunne være med til at holde på personalet, hvis man fik anerkendelse og ikke bare følelsen af, at man „bare” er en sosu-hjælper.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ole Vive svarer
- Til borgmester Ole Vive
- Turbo på velfærden
- Natur og turisme frem for vindmøller
- Lokallistens indflydelse på budget 2021
- De nødvendige omfartsveje i Haslev
- Gode konservative aftryk på budget 2021
- Budget 2021 - at turde tage ansvar
- Omfartsvej er hver en krone værd
- Omfartsvej er overflødig og spild af borgernes penge
- DF-ideologi eller snusfornuft?
- Sikker skolevej: Ud med den tunge trafik