Verdensstjerne giver koncert i Haslev

Torsdag 23. januar 2020 kl. 07:56

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Verdensstjerne giver koncert i Haslev
Faxe Kunst- og Musikforening inviterer til koncert i Haslev Kirke med en verdensstjernen Andreas Brantelid den 3. februar.

Hvis man vil opleve en ung stjerne , der er i fuld gang med sin karriere som klassisk musiker på verdensplan, så har man chancen for at møde ham, når han giver koncert mandag den 3. februar kl. 19,30 i Haslev kirke. Det er den 32 årige dansk-svenske cellist Andreas Brantelid, der spiller sammen med den norske pianist Christian Idle Hadland.

Han begyndte at spille cello som 4-årig med sin far Ingmar B. som lærer, og havde som 14-årig sin debutkoncert med Det kongelige Kapel, hvor han spillede Edward Elgars cellokoncert.

Siden har han spillet med orkestre over det meste af jordkloden og givet solokoncerter. For 5 år siden gav han koncert i Haslev Kirke med sin musikalske „gudfar” pianisten Bengt Forsberg - en koncert, som mange husker med stor glæde den dag i dag.

Den første uge af februar spiller han nogle få koncerter i Danmark, inden han med sin pianist flyver til London, hvor de bl. a. skal give koncert i den berømte Wigmore Hall .

Med i kufferten har de noderne til den samme musik, som de også spiller i Haslev kirke: tre fantastiske sonater for cello og klaver af de russiske komponister Myaskovski, Sjostakovitj og Sergei Rachmaninov.

Koncerten er arrangeret af Faxe Kunst-og Musikforening, der i koncertpausen byder på en forfriskning til publikum i Haslev Kirkes glashus, hvorfra der er indgang til kirken.

Adressen er Kirkepladsen 8 B, 4690 Haslev. Billetterne kan købes på faxekunstogmusik.dk, eller ved indgangen, enten kontant eller på Mobile Pay. Dørene åbnes 30 minutter før koncerten.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Politiet efterlyser OPDATERET - Efterlyses ikke længere
- De vidste alt om os - russerne, polakkerne og østtyskerne
- Bil uden nummerplader og hash i lommen
- Stjal øl og vin i Netto
- Pilgrimspræst: Hvad tror vi på?
- Politiet efterlyser Frederik Dal Hansen - OPDATERING: Nyere foto
- Restaurant Ko & Co i Faxe Ladeplads er lukket
- Gymnastikopvisning på Brøderup Efterskole
- Bæredygtigt kød med høj dyrevelfærd
- Haslev-Faxe Postens redaktør i Radio4
- Edith rundede 100 år
- Nicolaj afsluttede sin grunduddannelse
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst