Verdensstjerne giver koncert i Haslev

Torsdag 23. januar 2020 kl. 07:56

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Verdensstjerne giver koncert i Haslev
Faxe Kunst- og Musikforening inviterer til koncert i Haslev Kirke med en verdensstjernen Andreas Brantelid den 3. februar.

Hvis man vil opleve en ung stjerne , der er i fuld gang med sin karriere som klassisk musiker på verdensplan, så har man chancen for at møde ham, når han giver koncert mandag den 3. februar kl. 19,30 i Haslev kirke. Det er den 32 årige dansk-svenske cellist Andreas Brantelid, der spiller sammen med den norske pianist Christian Idle Hadland.

Han begyndte at spille cello som 4-årig med sin far Ingmar B. som lærer, og havde som 14-årig sin debutkoncert med Det kongelige Kapel, hvor han spillede Edward Elgars cellokoncert.

Siden har han spillet med orkestre over det meste af jordkloden og givet solokoncerter. For 5 år siden gav han koncert i Haslev Kirke med sin musikalske „gudfar” pianisten Bengt Forsberg - en koncert, som mange husker med stor glæde den dag i dag.

Den første uge af februar spiller han nogle få koncerter i Danmark, inden han med sin pianist flyver til London, hvor de bl. a. skal give koncert i den berømte Wigmore Hall .

Med i kufferten har de noderne til den samme musik, som de også spiller i Haslev kirke: tre fantastiske sonater for cello og klaver af de russiske komponister Myaskovski, Sjostakovitj og Sergei Rachmaninov.

Koncerten er arrangeret af Faxe Kunst-og Musikforening, der i koncertpausen byder på en forfriskning til publikum i Haslev Kirkes glashus, hvorfra der er indgang til kirken.

Adressen er Kirkepladsen 8 B, 4690 Haslev. Billetterne kan købes på faxekunstogmusik.dk, eller ved indgangen, enten kontant eller på Mobile Pay. Dørene åbnes 30 minutter før koncerten.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvem skal have årets handicappris?
- Almost Irish - jyder med den irske lyd
- Bog om Veteranbussen præsenteres
- Racercyklerne sættes væk - mtb’erne støves af
- Bliv indsamler for Røde Kors i hele kommunen
- Kulturnatten aflyst - men et par ting gennemføres i kirken
- International musikudgivelse fejres i Faxe Ladeplads
- Hovmod i Freerslev Kirke
- Pop-up Opera i Faxe, Haslev og på Stevns
- Kunsten at leve med demens
- Svømning for gravide og forældre med babyer
- Permatopias store sal Loen åbner med top-jazz
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst