Disse forfattere deltager i Lokale Ord

Onsdag 22. januar 2020 kl. 08:46

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Disse forfattere deltager i Lokale Ord
Mød Anne Holde på „Lokale ord” og hør hendes foredrag kl. 12.55

Disse forfattere deltager i Lokale Ord
Christine Jønck fortæller kl. 11.10
Lørdag den 1. februar er der bogmesse - Lokale Ord - på Haslev Bibliotek. Nedenfor de deltagende forfattere.

Birgithe Kosovic har bl.a. skrevet romanen „Den inderste fare”, som er et ægteskabsdrama og Danmarkshistorie fordelt på to bind. I bøgerne møder man Erik Scavenius, leder af regeringen under besættelsen, som i manges øjne var danmarkshistoriens største landsforræder.

Birgithe Kosovic interviewes af Sjællandske Mediers områderedaktør Cecilie Hänsch kl. 14.00 på den store scene i Biblioteket.

Kenneth Bøgh Andersen er kendt for sine mere end 35 børne- og ungdomsbøger, som er udkommet i flere lande. Han har skrevet siden han var 16 år og har modtaget Orla-Prisen flere gange, Kommunernes Skolebiblioteksforenings Pris, Danske Skolebibliotekarers Børnebogspris, BMF’s Børnebogspris, Karen Blixen-prisen og Claus Deleuran-prisen.

Kenneth Bøgh Andersen er en fortæller, der kan tryllebinde publikum. Han optræder kl. 11.30 på den store scene i Biblioteket.

Else Lefmann har udgivet en lang række børne- og voksenbøger samt en undervisningsbog til danskundervisningen. Hun debuterede som krimiforfatter i 2019 med „Biblioteksmordet i Haslev”. Foredrag i rum 1 kl. 10.45.

Susan Hemmingsen har bl.a. skrevet kogebogen „Kødfrie dage”. Læs mere på www.susanhemmingsen.dk. Foredrag i rum 1 kl. 11.10.

Erik Rønholt har udgivet mange hobbybøger, fortællinger, kogebøger samt bøger om Frankrig. Foredrag i rum 2 kl. 10.45.

Laura Helena Pimentel da Silva har skrevet selvbiografien „Kommunebarn”, digtsamlingen „Vredt barn har mange navne” og bogen „Jeg klarer mig, mor” (omhandler en af de myrdede fra det tredobbelte drab på Fredriksberg). Foredrag i rum 1 kl. 12.30.

Christine Jønck har skrevet de dokumentariske krimier „Det kriminelle Politi” og „Døde piger sladrer ikke”. Hun arbejder p.t. på en dokumentarisk spionroman. Foredrag i rum 2 kl. 11.10.

Anne Holde præsenterer sin bog „Hjertets forvandling, tårernes vækkeur”, der beskriver hendes vej til at blive rask efter en sclerosediagnose. Det er en holistisk spirituel fortælling om hendes arbejde gennem sorg og chok til lethed og humor. ”Det er jo bare en syg dom,” siger hun. Foredrag i rum 2 kl. 12.55.

Hans-Willy Bautz har fået udgivet krimierne „Mord på færgen til Palermo - Michael Bechs rejse til Sicilien”, „Mord på Sicilien - Et spor fører til Danmark” og „Den sicilianske forbindelse - Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland”.
Sidstnævnte udkom i november 2019. Hans fjerde krimi „Midsommermordene - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord” udkommer i marts 2020. Foredrag i rum 2 kl. 13.20.

Marianne Christensen har skrevet mange digte. I 2018 udkom digtsamlingen „Blå måne skinner hvidt lys” og i 2019 „Fløjtende ligegyldige bekymringer”, som er digte fra livet. Foredrag i rum 1 kl. 12.55.

Signe Fahl har skrevet tre bøger i fantasygenren. Læs mere på www.signefahl.dk

Camilla Semlov. Social- og familierådgiver Camilla Semlov er indehaver af „hele delebørn” og har en ny bog med, samtalebogen „Mine forældre er skilt”, som først udkommer den 27. februar 2020, men vil være at finde i forsalg på hendes stand. Camilla Semlov arbejder til daglig med familier og møder mange forældre og børn, som oplever skilsmisse. I 2013 udgav hun bogen „Det næstbedste - når mor og far ikke bor sammen”, som danner udgangspunkt for hendes foredrag om den gode skilsmisse.

Lone Rytsel har udgivet en del bøger bl.a. om selvudvikling. Foredrag i rum 2 kl. 12.30.

Mona Hvid giver i sin bog „Skriv dit (voksne) barns bog - det er ikke for sent” inspiration og tips til, hvordan man kan skrive om sit barn, enten mens det vokser op eller efter at det er blevet voksent. Hun har selv skrevet om sin søn. Foredrag i rum 1 kl. 13.20.

Kia Lundsgaard skriver lærebøger i dansk, kristendomskundskab og historie med udgangspunkt i podcasts, lydfortællinger og videowalks. Hun har udgivet en bog om hekseprocesser i Danmark og en om podcast i undervisningen. Foredrag i rum 2 kl. 15.00.

Winnie Kristiansen Sommer har udgivet en bog ”Øjeblikket” med digte, som hun selv har illustreret med fotografier.

Lise Jacobsen Qvistgaard har skrevet en masse fantasy for børn. For kort tid siden udkom hendes realistiske roman for tweens „Aldrig skygge uden lys”, hvis handling foregår i Haslev. Foredrag i rum 1 kl. 15.00.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Mæt af dage fældes det store træ ved stationen
- Redaktionen bliver større
- Kulturnatten i Haslev er AFLYST
- Bilvask og løb i Haslev hjælper heksebørn i Nigeria
- Nu kan du købe den flotte Haslev byplakat
- Outlet fejrer et år i Haslev
- Åbent brev til borgmester Ole Vive, Faxe
- Haslevs jubilæumsfest 4. oktober gennemføres ikke
- Faxe Ladeplads Idrætsforening modtager 310.000 kr. fra Nordea
- 189 km/t på Vordingborgvej
- Kom direkte ind fra gaden og bliv døbt...
- Rundtur i Haslev med telefon og QR-koder
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst