Kan man spille badminton i mørke? Ja, i Haslev kan man

Onsdag 15. januar 2020 kl. 08:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Det var sjovt at spille badminton i mørke

Forældregruppen „Fjer i Hatten” har nu afholdt deres 2. arrangement i fredags i Haslev Badmintonklub.

Det er tre forældrepar, der har deres børn i Haslev Badmintonklub.

- Klubben har nogle fremragende trænere, der virkelig forstår at udvikle og motivere vores unge mennesker. Vi forældre ønsker at bakke op ved f.eks. at lave forskellige sociale arrangementer. Fredag var vi nået til vores 2.arrangement og igen var tilslutningen stor, fortæller forældrene.

De mødtes kl. 17 i klubben, hvor de startede med en navneleg. Børnene spiller på forskellige hold til daglig, så derfor er det ikke alle, der kender alle. De fik dog hurtigt rystet børnene sammen og med stor hjælp fra børnenes daglige trænere, kom de hurtigt til at lære hinanden at kende på kryds og tværs af hold og alder.

- Vi har kun stor ros til børnenes trænere. At de gider at bruge en fredag aften i Badmintonklubben helt frivilligt, synes vi er fantastisk og meget prisværdigt! Stor tak til dem, siger arrangørerne.

Aftenens arrangement havde de valgt at kalde „Nat-minton” - de skulle nemlig spille badminton i mørke. Man havde sat lyskæder i badminton-nettene, udstyret alle børn med knæklys og de spillede med fjerbolde med lys i.

Det var virkelig sjovt, og det var en helt anden oplevelse end at spille almindelig badminton. Udover badminton havde man indkøbt frisbees og balloner med lys i. Disse blev brugt til andre lege i den mørke hal. Der blev kæmpet og heppet til den store guldmedalje.

Aftenen bød også på lidt fællesspisning, hvilket var tiltrængt efter at have brugt en masse energi på at spille og lege.

I slutningen af aftenens arrangement, stemte alle børnene på en holdkammerat, der kunne kvalificere sig til at vinde „dagens ja-hat”. Den uddeles ved alle arrangementer og gives til den deltager, der har haft en positiv indstilling, har kæmpet godt og har udvist godt kammeratskab. Der var igen tæt løb i afstemningen, og denne gang var det Tobias, der løb med ja-hatten.

Forældregruppen ser frem til at afholde endnu et arrangement. Næste arrangement er en overnatning i foråret.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvem skal have årets handicappris?
- Almost Irish - jyder med den irske lyd
- Bog om Veteranbussen præsenteres
- Racercyklerne sættes væk - mtb’erne støves af
- Bliv indsamler for Røde Kors i hele kommunen
- Kulturnatten aflyst - men et par ting gennemføres i kirken
- International musikudgivelse fejres i Faxe Ladeplads
- Hovmod i Freerslev Kirke
- Pop-up Opera i Faxe, Haslev og på Stevns
- Kunsten at leve med demens
- Svømning for gravide og forældre med babyer
- Permatopias store sal Loen åbner med top-jazz
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst