Valg til repræsentantskabet i SEAS-NVE

Onsdag 8. januar 2020 kl. 15:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Valg til repræsentantskabet i SEAS-NVE
Vær med til at bestemme fremtiden for en af Danmarks største andelsejede energi- og fibernetkoncerner.

Bor du, eller har du sommerhus i Ringsted, Køge, Vordingborg eller Faxe Kommune så er du andelshaver i den andelsejede energi- og fibernetkoncern, SEAS-NVE og kan netop nu stille op til selskabets repræsentantskab.

Har du viden om og holdninger til digitalisering og grøn omstilling, og kunne du tænke dig at sidde med ved bordet, når der er debat og dialog om løsninger inden for energipolitiske områder i din region?

SEAS-NVE opfordrer lige nu potentielle kandidater til at stille op til valg til koncernens repræsentantskab. Alle, der har hus, virksomhed eller sommerhus i Ringsted, Køge, Vordingborg eller Faxe Kommune, og har en elmåler fra elnetselskabet Cerius, kan blive aktive ambassadører for koncernens knap 400.000 andelshavere:

- I SEAS-NVE er det vores fornemste opgave at varetage vores kunder og andelshaveres interesser. Derfor er det også afgørende, at vores repræsentantskab er aktive ambassadører for vores andelshavere og vil være med til at skabe værdi for det lokale liv i regionen, siger Jens Stenbæk, bestyrelsesformand i SEAS-NVE.

Nuværende repræsentantskabsmedlem Lena Moe fortæller om arbejdet i repræsentantskabet:

- Vi bliver klædt godt på af ledelsen og har fået gode rammer til at øve indflydelse. Vi bliver hørt, og vi kan have åbne dialoger med både bestyrelse og direktion. Vores opgave er at være jordforbindelsen til baglandet og bringe forhold eller dilemmaer op, hvis de er principielle, og det er der god mulighed for i repræsentantskabet.

For Jens Stenbæk er repræsentantskabsmedlemmerne vigtige sparringspartnere:
- Som medlem af repræsentantskabet er man som øverste myndighed også en ansvarlig sparringspartner for både direktion og bestyrelse, så vi sammen kan være med til at forme fremtiden for SEAS-NVE og ikke mindst styrke koncernens position som en energi- og fibernetkoncern med stærk forankring blandt sine kunder. Jeg håber, at rigtig mange kan se, hvilken værdi det giver at være medlem af repræsentantskabet, og at folk har lyst til at stille op.

Inden den 31. januar
Er du andelshaver, og har du hus, virksomhed eller sommerhus i Ringsted, Køge, Vordingborg eller Faxe Kommune, kan du til den 31. januar melde dit kandidatur til SEAS-NVE’s repræsentantskab her. Der er endeligt valg til repræsentantskabet til marts.

Gå ind påseas-nve.dk/stilop hvis du vil stille op til valget.
Der skal vælges 36 repræsentantskabsmedlemmer ved dette års valg. De er fordelt således: Faxe 7, Ringsted 7, Køge 11, Vordingborg 11.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Udstilling, bogudgivelse og farlige drømme i Haslev
- Sommervejr giver travlhed på strandene
- Musikken var for høj, så politiet tog anlægget og ringede til forældrene
- Så er det sidste chance: Bor du i Årets Landsby?
- Spøgelsesbilist blev varetægtsfængslet
- Spøgelsesbilist på motorvejen var fuld
- Mød Børns voksenvenner i Haslev Bio
- Tag på udflugt og se gamle høstmaskiner
- Længe undervejs, men nu indvies fredsrelieffet
- Forsvarsbrødrene inviterer på tur Møn og Masnedø
- "Spar på skinnerne, og giv os skilte"
- Viktor Haugshøj Jensen udstiller på Haslev Bibliotek
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst