Ny omgang stand up i Bykroen i Haslev

Onsdag 8. januar 2020 kl. 09:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ny omgang stand up i Bykroen i Haslev
Dan Andersen og Jacob Taarnhøj kommer til Bykroen

Torsdag den 23. januar inviterer Bykroen i Haslev til endnu en omgang stand up. Denne gang med Dan Andersen og Jacob Taarnhøj - og de to æsler.

Et af aftens hovednavne er Dan Andersen. Danmarks komikalske trubadur, der igennem mere end 20 år har udviklet sin helt egen særlige, bevidst naive og meget charmerende genre: stand-up mixet med guitar og sang.

Dan Andersen leverer en forfriskende og iørefaldende tilgang til comedy, og hans sange og tekster, der ofte handler om hans eget disharmoniske forhold til kvinder, har sikret ham et stort og trofast publikum blandt såvel unge som ældre.

Det andet af aftens hovednavne er Jacob Taarnhøj. Han er et navn du uden tvivl kommer til at kende i fremtiden hvis ikke du allerede kender det. Han har en unik tendens til at fortælle historier og give oplevelser fra hans eget liv.

Han har en helt speciel evne til at levere historier med en knivskarp timing og punchlines der gør at han er én af Danmarks bedste komikere.

Han startede som komiker i 2012 og vandt allerede samme år konkurrencen „De Nyeste Nye” som er en konkurrence for nye komikere. Derudover optrådte han året efter til Zulu Comedy galla som et af de nye håb. Jacob formåede også i 2017 at blive nr. 2 til DM i stand-up samt vinde årets talent pris til Zulu Comedy Galla samme år.

Du har måske set Jacob under hans Comedy Aid optræden fra 2017 eller 2018. Derudover har Jacob lavet en comedy speciel foran et udsolgt Comedy Zoo som blev optaget og udgivet på TV2 Play.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ung knallerist ville ikke stoppe og en mand opførte sig ikke pænt...
- Åbent foredrag om Parkinsons sygdom
- Opium for folket...
- Konservative bakker op om håndværkerefterskole
- Farvel til bibliotekets to årlige arrangementsfoldere
- Glem Jurassic Park - hør om virkelighedens dinosaur-jagt
- Haslev Apotek lukker ikke
- Ballade på Skuderløse Camping...
- Støttekoncert på Waldemarsbo Efterskole
- Se livsbekræftende video fra Musikalsk Legestue
- Fernisering på Farven og Grafik
- Kan man spille badminton i mørke? Ja, i Haslev kan man
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst