Mia Guldhammer og Morten Alfred Høirup spiller i Haslev

Mandag 6. januar 2020 kl. 13:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mia Guldhammer og Morten Alfred Høirup spiller i Haslev
Mia Guldhammer og Morten Alfred Høirup underholder i Haslev Folk Club

Haslev Folk Club indleder det nye år fredag den 17. januar kl. 20.00 med en koncert med Mia Guldhammer og Morten Alfred Høirup i den store sal på Haslev Bibliotek.

Mia Guldhammer og Morten Alfred Høirup er en ny konstellation i dansk folkemusik. En af deres første offentlige koncerter fandt sted sidste sommer på Musik Over Præstø Fjord.

De står for deres helt egen genre, der kendetegnes af eviggyldige historier i enkle og gennemslagskraftige arrangementer - stemme og guitar - og så lige Mias sære shruti box - et instrument, der ligner en blanding mellem en harmonika og et bord-orgel.

Der er sange af mange forskellige slags og fra mange forskellige perioder. Der er sange om flotte og eventyrlystne søfolk, soldater og kongesønner, og om dejlige og forelskede sømandsenker, bondepiger og elverdronninger. Der er glade sange og lystige skæmteviser, men der er også mere inderlige sange med beretninger om svigt, længsel og evig kærlighed.

Mia slår også sine triller sammen med Virelai, hvor hun med teatralsk nerve foredrager folkeviser og middelalderlige sange. Endvidere er hun med i folktronica-bandet Mallebrok og det dansk-svensk-franske band Nøkken.

Morten Alfred har slået sine folder i alle mulige musikalske sammenhænge: med sin far, Finn Alfred Larsen, med Kristian Bugge og Mette Katrine Jensen Stærk, med Ruthie Dornfeld – de tre sidste har fornøjet Haslev Folk Club. Haugaard & Høirup, Himmerland og Gangspil står også på hans CV, ligesom han bl.a. også kan skrive organisator, musikjournalist, podcaster og komponist på sit visitkort.
Billetpris: kr. 150,-

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ung knallerist ville ikke stoppe og en mand opførte sig ikke pænt...
- Åbent foredrag om Parkinsons sygdom
- Opium for folket...
- Konservative bakker op om håndværkerefterskole
- Farvel til bibliotekets to årlige arrangementsfoldere
- Glem Jurassic Park - hør om virkelighedens dinosaur-jagt
- Haslev Apotek lukker ikke
- Ballade på Skuderløse Camping...
- Støttekoncert på Waldemarsbo Efterskole
- Se livsbekræftende video fra Musikalsk Legestue
- Fernisering på Farven og Grafik
- Kan man spille badminton i mørke? Ja, i Haslev kan man
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst