Bogmessen får nyt logo og navn - Lokale Ord

Onsdag 8. januar 2020 kl. 08:55

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Bogmessen får nyt logo og navn - Lokale Ord
Sådan ser det nye navn og logo til bogmessen på Haslev Bibliotek ud

Haslev: Da arrangørerne af den tredje bogmesse, der skal finde sted på Haslev Bibliotek lørdag, den 1. februar 2020, i efteråret sammenfattede programmet for arrangementet, blev man enig om, at det var så omfattende, at der ikke mere kunne være tale om en mini-bogmesse, som ellers havde været betegnelsen hidtil.

Følgelig udskrev biblioteket en navnekonkurrence, til hvilken der kom omkring 30 mere eller mindre gode forslag. Juryen faldt for navnet „Lokale ord“, eftersom det indikerer lokale ord om eller i forbindelse med Faxe Kommune og de lokale forfattere, der er til stede ved messen.

Det er Elsebeth Møller fra Faxe Ladeplads, der er ophav til det nye navn og som vinder af navnekonkurrencen har hun allerede fået besked sammen med et gavekort til Camp Adventure, hvor hun også kan komme op i Skovtårnet.

Som antydet er alle sejl sat til den kommende bogmesse „Lokale ord“, som også har fået sit eget logo udviklet af en medarbejder på Haslev Bibliotek.

Til en forandring fra de forgangne to år vil forfatterne få stande oppe i selve biblioteket, hvor der også vil være en scene. På scenen vil ungdomsbogforfatteren Kenneth Bøgh Andersen om formiddagen fortælle om sine bøger, mens den prisbelønnede forfatter til bøgerne „Den inderste fare“ om stats- og udenrigsminister Erik Scavenius under Anden Verdenskrig, Birgithe Kosovic, om eftermiddagen blive interviewet af Sjællandske Mediers områderedaktør Cecilie Hänsch.

Desuden vil forlagsredaktør Charlotte Levin fra Forlaget mellemgaard om eftermiddagen fortælle om vejen til udgivelsen af en bog. Hun vil blive interviewet af Haslevforfatteren Hans-Willy Bautz.

Blandt de 14 forfattere, der indtil nu er tilmeldt „Lokale ord“, vil Forlaget mellemgaard også have en stand, hvor interesserede kan få yderligere oplysninger og rådgivning med hensyn til bogudgivelse.

I to separate mødelokaler i forbindelse med biblioteket, vil en del af de udstillende forfattere i løbet af dagen holde kortfattede foredrag om deres forfatterskaber og bøger, mens der flere gange i løbet af messen vil være oplæsning for børn i det ene mødelokale i underetagen, mens der i det andet vil være workshops for børn. Ligeledes vil der i underetagen være en café.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Udstilling, bogudgivelse og farlige drømme i Haslev
- Sommervejr giver travlhed på strandene
- Musikken var for høj, så politiet tog anlægget og ringede til forældrene
- Så er det sidste chance: Bor du i Årets Landsby?
- Spøgelsesbilist blev varetægtsfængslet
- Spøgelsesbilist på motorvejen var fuld
- Mød Børns voksenvenner i Haslev Bio
- Tag på udflugt og se gamle høstmaskiner
- Længe undervejs, men nu indvies fredsrelieffet
- Forsvarsbrødrene inviterer på tur Møn og Masnedø
- "Spar på skinnerne, og giv os skilte"
- Viktor Haugshøj Jensen udstiller på Haslev Bibliotek
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst