Hvor der en vilje, er der en vej

Fredag 20. december 2019 kl. 11:21

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hvor der en vilje, er der en vej
Indlæg af:
Jørgen Skov,
Moltkesvej, Haslev


Dette er dog en dejlig talemåde, konstruktiv og progressiv. Og det var måske nok lidt af den holdning, man savnede fra kommunens side på den velbesøgte informationsaften.

Jeg synes, det var ynkeligt at opleve borgmesterens afledende attitude. Der var ikke megen begejstring eller reel velvilje at spore. („Det plejer vi ikke…!!!”)
Men som Knud Erik Hansen sobert understregede, er det ikke kommunens opgave at drive efterskole. Og det, tror jeg, forsamlingen var enig i.

MEN det kunne være kommunens opgave at hjælpe til med at få støbt det bærende opstartsfundament.

Man har hørt om store projekter rundt om i landet, som netop er kommet i gang, når hjemkommunen har været medspiller, og det er projekter, som i den grad har givet mange plus’ser til byen, kommunen, egnen.

Så hvis kommunen, Efterskolebestyrelsen og lokalbefolkningen tog hinanden i hånden og sagde: Ja, vi vil hjælpes ad med at starte en efterskole op! så vil der sikkert kunne skabes et et solidt fundament for en kommende skolevirksomhed.
Men det kræver jo naturligvis en indsats.

Når man nu ikke plejer at hjælpe med en pose penge, så kunne man vel sætte sig sammen og opfinde en helt ny måde at kringle en økonomisk støtte på. Det skal naturligvis være en helt legal og lovlig løsningsmodel og konstruktion, og der er så mange kreative hjerner i både kommunen og i Efterskolebestyrelsen, så jeg er helt overbevist om, at man kunne strikke økonomien sammen, så den kunne blive farbar og brugbar. Med en god og stålsat vilje, naturligvis!

Og man kunne sikkert skabe en økonomisk løsningsmodel, som ingen ville have ondt af! Somme tider skal man tænke anderledes - end man plejer….

Nu har nogle meget kompetente folk skabt et projekt for en teknisk efterskole – og en solid og tillidsvækkende bestyrelse har taget over, og når der også er en meget stor og folkelig opbakning, taler det jo sit eget sprog: Lad os nu hjælpes ad!

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Pårørendevejledning skal også være for børn
- Fritiden forsvinder...
- Blomsterhilsen til Park og Vej
- Alternativt budget fra S, SF og Enhedslisten
- Ole Vive svarer
- Til borgmester Ole Vive
- Turbo på velfærden
- Natur og turisme frem for vindmøller
- Lokallistens indflydelse på budget 2021
- De nødvendige omfartsveje i Haslev
- Gode konservative aftryk på budget 2021
- Budget 2021 - at turde tage ansvar
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst