Har du taget stilling til 5G?

Fredag 20. december 2019 kl. 11:08

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Har du taget stilling til 5G?
Indlæg af
Dorte Heuser,
Kaare Klints Vej 7,
Haslev


I 2019 har vi hørt og læst en del om den nye trådløse teknologi 5G, som teleselskaberne efter planen udruller i hele landet i løbet af 2020 og et par år eller 5 frem.

Vi får ikke så meget at vide om hverken teknologien eller evt. sundhedseffekter, og tilsyneladende er de fleste danskere ret ligeglade. Det vigtigste er åbenbart at få lynhurtigt internet, så vi kan gemme os for problemerne i verden bag vores skærme.

Men hvad nu hvis jeg fortæller dig, at der er massiv evidens for celle-skader i alt levende (mennesker, dyr og planter) forårsaget af elektromagnetisk stråling fra vores trådløse kommunikation. Pt. findes der mere end 25.000 valide forskningsforsøg, som påviser celle-skader hos alt levende fra de nuværende 3G og 4G-teknologier og Wifi.

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at vi igennem de sidste 40 år har øget mængden af menneskabt, elektromagnetisk stråling på jordkloden med omkring 1.000.000 procent. Og med indførelsen af 5G vil mængden af elektrosmog øges med hele 20%.

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at WHO har klassificeret mobilstråling som muligt kræftfremkaldende. Og at Europarådet i deres resolution (1815) i 2011 af hensyn til folkesundheden opfordrer de 47 medlemslande i EU til i videst muligt omfang at reducere den stråling, befolkningen udsættes for. Dette gælder særligt i forhold til børn og unge.

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at EHS-foreningen (Foreningen af Elektro-Hyper-Sensitive) vurderer, at op til 10% af Danmarks befolkning er deciderede syge af stråling. Og at der er flere og flere børn iblandt dem.

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at over 240 internationale forskere har underskrevet en appel til alle verdens regeringer og WHO, hvor de indtrængende anbefaler, at udrulningen af et 5G net sættes på pause, indtil det er bevist sikkert og ikke-skadeligt.

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at blandt andet Brussel og flere kommuner i Schweitz, England, Californien og Italien har stemt for en standsning af de lokale 5G udrulninger?

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at The Bioinitiative Report i 2012 anbefalede, at grænseværdien for elektromagnetisk stråling nedsættes til 0,3 nanoWatt/m2, og at vi i Danmark har en af verdens højeste grænseværdier på 9.000.000 mikroWatt/m2.

Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at den danske advokat Christian Jensen i sit Responsum om 5G konkluderer, at udrulningen af 5G netværket i sin nuværende form „vil være i strid med gældende menneskeretlige og miljøretlige regler i Europæiske Menneskerettighedskonvention, FNs børnekonvention, EU-regler og Bern- og Bonn-konventionerne”.

Og netop derfor er Christian Jensen på vegne af en større borgergruppe i gang med et sagsanlæg mod den danske stat (Landsindsamlingen mod 5G).

Nu hvor du ved det, som du ikke har fået at vide af vores medier, politikere og sundhedsmyndigheder - så håber jeg, at du selv vil begynde at gøre dig endnu klogere på problematikken. For lige om lidt er 5G trukket ned over ørene på dig, mig, vores børn og alle levende væsener på jorden. Og INGEN kender konsekvenserne.

Betyder det virkelig mere for dig at kunne downloade en HD film på din telefon på 3 sekunder, end dit sunde helbred og biodiversiteten i vores miljø?

Læs meget mere på https://stop5g.dk/
Og kom med i grupperne „Vi siger nej til 5G i Danmark” og ”Stop 5G udrulning i Danmark” på Facebook, hvor du sammen med de næsten 6000 andre nysgerrige medlemmer bliver klogere på det, du ikke hører fra de myndigheder, som ellers har til opgave at beskytte dig og vores miljø. Gruppen vokser eksplosivt med omkring 25-50 nye medlemmer om dagen!

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Konservative vil fremrykke ny svømmehal i Haslev
- Spørgsmål til Tuekær om støjgener ved Jomfruens Egede
- Kulturelt rejsebrev nr. 2
- Tak til Hylleholt Kirke
- Prioritering af ældreplejen
- Kommunikation er noget svært noget...
- Ældreområdet: Bruger vi for lidt eller for meget?
- „Hold jeres kæft”
- Nye Borgerlige vil ikke med i valgforbund
- Stryg regnbueflaget og lad Dannebrog vaje
- Bekymring omkring støjvold ved Nielstrup
- Østbanen er reddet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst