Alt klimaberedskab fra Lindersvold sendt til Faxe Ladeplads

Tirsdag 17. december 2019 kl. 08:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Alt klimaberedskab fra Lindersvold sendt til Faxe Ladeplads
Lindersvold har reddet nisserne. Foto: Greenpeace-nissen Altid-på-stedet

Lindersvold har reddet nisserne, hvis liv var truet, som skrevet i Haslev Faxe Posten forrige uge.

Gammelnissen fra Lindersvold, der flyttede ind i på herregården i året 1580 takker den opmærksomme og omsorgsfulde person, der tager hånd om klimaramte nissers overlevelse, ve og vel og udtrykker videre:

- Jeg gammelnisse modtog sammen med Haslev-Faxe Posten en rensdyrbesked fra Julemanden på Grønland, hvorefter jeg straks sendte alle ledige smånisser ud i området omkring Faxe og Præstø.

Lindersvold bakker op med bistand fra menneskebørn fra både heldagsskolen og STU’en til at finde hjemløse sultne nisser, der er ramt af oversvømmelse og vandmasser ved hulerne omkring Faxe Ladeplads.

- Jeg gammelnisse kan oplyse, at vi allerede nu har opsamlet 12 klimaramte sultne nisser ved et af de store oversvømmede områder - heriblandt både gamlinger og nissebørn og bragt dem i sikkerhed på Klimacenteret på Lindersvold.

Her har Den Rejsende Højskoles studerende gode forhold, hvor de reddede forkomne nisser, straks efter ankomsten fik grød med rigeligt smør på. Det er her muligt for de altid pligtopfyldende nisser at færdiggøre de sidste julegaver på værkstederne inden udkørsel den 24. december.

Højskoledeltagerne på Linders­vold har som altid i december måned besøg af fremmede nisser fra mange lande på hele kloden. Disse nisser er trådt til og vil hjælpe de lokale danske nisser med både at få gaver færdige til alle børn og til at sikre, at alle gaver bliver delt ud til tiden.

- Så jeg gammelnisse er sikker på, at vi også i år får bragt hilsner ud til alle børn - uanset hvor de kommer fra. Mit internationale nissehold er parat - og vi kører juleaften, til vi er færdige og har nået ALLE børn.

Såfremt der fortsat er hjemløse nisser i området, er de ALTID velkomne på loftet, i ridehallen og i Klimacenteret på Lindersvold, hvor der er rigeligt med grød og hjerterum.

Go’ jul fra gammelnissen på Lindersvold gennem 339 år

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Bier i undervisningen på Lindersvold
- Koncert i valsetakt
- Madsynergi åbner café i Faxe Ladeplads
- Gå i skole hjemme via Skolen Online
- Samtalegudstjeneste og fællesspisning i Freerslev
- Brian fra OptikGalleriet på brilletur til Gambia
- Foredrag med Tor Nørretranders og middag fra Mad Synergi
- Vil du cykle penge ind til din forening?
- Litteratur, præst og Tintin
- Hør Peter Vesth i Huset40
- Spioner iblandt os - hvad gør en person til spion?
- Marc - ny frisør hos Team Leonardo i Faxe
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst