Endnu en cykel fra Fri BikeShop til Tobias Svarre

Torsdag 28. november 2019 kl. 08:09

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Endnu en cykel fra  Fri BikeShop til Tobias Svarre
Jonas Kjer Rasmussen fra Fri BikeShop i Haslev overrækker den Scott cross-cykel til Tobias Svarre

Endnu en cykel fra  Fri BikeShop til Tobias Svarre
Tobias Svarre hvor han har det bedst - øverst på podiet
Haslev/Faxe: Så er Fri Bike­Shop i Haslev, ved Søren Dahl, igen på banen med en ny cykel til Faxe-knægten Tobias Svarre - et af landets største cykeltalenter.

Tobias er meget taknemmelig over den støtte som han modtager fra Fri BikeShop. Han fortæller at han vil køre det meste af vintertræningen på den nye crosscykel.

Og det er da også noget af en cykel Tobias har fået stillet til rådighed til vintertræningen. En Scott RC Cross som er det ypperste fra Scott. Den er blandt andet udstyret med de helt nye Shimano-gear.

Tobias’ vintertræning vil fra december være mellem 8 og 10 timer om ugen. I januar, februar og marts, vil der komme flere og flere timer på, hver uge. Den hårdeste måned bliver marts, hvor det ugentlige timeantal bliver omkring 14,5 time.

Tobias har haft en rigtig god sæson - den første i U17. Det er blevet til ikke mindre end syv 1. pladser og en hel del podieplaceringer. Han blev Sjællandsmester både i landevejsløb og enkeltstart og ved DM fik han bronze i enkeltstart og var blot 0,6 sekund fra også at få bronze ved landevejsløbet.

I starten af maj kørte Tobias på Team Roskildes U17 hold, som deltog i et af Europas største ungdomsløb for U17 rytter, „Mini Fredsløbet”. Her var der 180 af Europas bedste rytter til start.

Tobias kom i løbets ungdomstrøje på 1. etape. På 4. etape, som er Kongeetapen, var Tobias i et 40 km. soloudbrud, som desværre bliver hentet omkring 10 km fra mål. På 5. og sidste etape, en enkeltstart over 15 km, ja her lykkedes det Tobias at vinde. Løbet bliver faktisk live streamet til internettet...

I starten af sommerferien deltog Tobias Svarre i IBYT (International Belgium Youth Tour), som er et af Belgiens største ungdoms etapeløb. Her endte Tobias som samlet vinder af løbet.

Her sidst på sæsonen er træning og løb foregået på bane. Først i oktober blev der afholdt Nordiske Mesterskaber på cykelbanen i Odense. Tobias snuppede tre guldmedaljer og en sølv medalje.

Tobias vil også i 2020 køre for Køge Cykel Ring.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Udstilling, bogudgivelse og farlige drømme i Haslev
- Sommervejr giver travlhed på strandene
- Musikken var for høj, så politiet tog anlægget og ringede til forældrene
- Så er det sidste chance: Bor du i Årets Landsby?
- Spøgelsesbilist blev varetægtsfængslet
- Spøgelsesbilist på motorvejen var fuld
- Mød Børns voksenvenner i Haslev Bio
- Tag på udflugt og se gamle høstmaskiner
- Længe undervejs, men nu indvies fredsrelieffet
- Forsvarsbrødrene inviterer på tur Møn og Masnedø
- "Spar på skinnerne, og giv os skilte"
- Viktor Haugshøj Jensen udstiller på Haslev Bibliotek
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst