Faktuel kommentar til Ole Vives oplysninger på byrådsmøder

Onsdag 20. november 2019 kl. 14:29

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Faktuel kommentar til Ole Vives oplysninger på byrådsmøder
Indlæg af:
Fl. Duus Mathiesen
Møllevej 54
Kongsted


Det har igennem længere tid forekommet, at der under byrådets spørgetid er borgere der står frem fordi de er presset af forvaltningskulturen i kommunen - specielt problemstillingen manglende eller lange svartider samt også problemet med manglende notater på sagsakterne.

På byrådsmødet i aftes var emnet igen oppe.

Det er Ole Vives svar i aftes samt tidligere - herunder vedrørende problemet med den manglende opfyldelse af notatpligten, der bringer mig på banen fordi jeg er rent ud sagt ilde berørt af Ole Vives erklæringer og forsikringer om at alt er vel for åben skærm på byrådsmøderne.

Jeg kan ikke bedømme de omtalte sager konkret; men henvise til egne og andre berørte borgere hvis sager jeg har fuldt kendskab til, således at følgende kan dokumenteres - eventuelt via Borgerrådgiveren.

Den 29. januar 2019 sendte jeg et brev til borgmesteren om et konkret sagsanliggende som borgmesteren ifølge sit ansvar og regler skal behandle/besvare. Trods flere rykkere undervejs fandt Ole Vive det ikke relevant at svare mig før den 1. august 2019 - altså intet mindre end 6 måneder og flere rykkere!

Ligeledes kan jeg ud fra aktindsigt i sagerne konstatere, at Ole Vive ikke efterlever notatpligten.

På denne baggrund er jeg da meget overrasket over at høre Ole Vives forsikringer og erklæringer på byrådsmøderne - vel at mærke set i lyset af at han ikke selv efterlever de principper og normer han bombastisk udsteder erklæringer om til offentligheden.

Bedømt i dagens situation så er det sammenfattende min opfattelse, at problemet i indeværende byrådsperiode i hvert fald ikke er blevet mindre under Ole Vives indtil nu forløbne borgmestertid.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Svingdørspolitikken i Faxe Kommune
- Logisk indlæg om E-sport
- Faxe Kommune og sprøjtegift
- Kom med ud i den danske natur
- Gang i svingdørene
- Skriget
- Lokale skal byde på opgaver på Femern
- Farlig følelse af Faxe
- Den gode hyrde
- E-sport i HTT??!!
- Trafikal infrastruktur - et spørgsmål om byudvikling
- Østbanen renoveres måske ikke
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst