DN-årsmøde og foredrag om flagermuse

Søndag 24. november 2019 kl. 10:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

DN-årsmøde og foredrag om flagermuse
Hans Baagøe

Faxe Kommune: Danmakrs Naturfredningsforening Faxe afholder årsmøde torsdag den 28. november og inviterer samtidig til foredrag.

DN i Faxe Kommune har i år inviteret Hans Baagøe til at indlede mødet med et foredrag om flagermus. Han er kendt som landets førende flagermus-ekspert og har skrevet adskillige bøger om disse „nattens vingede insektædere”.

Han er tilknyttet Zoologisk Museum i København, men i de senere år har han især arbejdet som konsulent - bl.a. ved miljøvurderinger i forbindelse med den kommende motorvejsforbindelse mellem Rønnede og Næstved - og også Camp Adventures Skovtårn, trætopbaner mm i Denderup Vænge.

Mødet finder sted torsdag den 28. november kl. 19 på Haslev Bibliotek (store sal), Jernbanegade 62, og der bliver efter foredraget mulighed for spørgsmål og debat. Efter en pause med lidt mad og drikke afholdes der årsmøde/generalforsamling i DN Faxe.

Foredraget og årsmødet er åbent for alle interesserede, og det er gratis og uden tilmelding. Til årsmødet er det naturligvis kun medlemmer af DN, der har stemmeret og mulighed for at stille op til bestyrelsen.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Udstilling, bogudgivelse og farlige drømme i Haslev
- Sommervejr giver travlhed på strandene
- Musikken var for høj, så politiet tog anlægget og ringede til forældrene
- Så er det sidste chance: Bor du i Årets Landsby?
- Spøgelsesbilist blev varetægtsfængslet
- Spøgelsesbilist på motorvejen var fuld
- Mød Børns voksenvenner i Haslev Bio
- Tag på udflugt og se gamle høstmaskiner
- Længe undervejs, men nu indvies fredsrelieffet
- Forsvarsbrødrene inviterer på tur Møn og Masnedø
- "Spar på skinnerne, og giv os skilte"
- Viktor Haugshøj Jensen udstiller på Haslev Bibliotek