Kriminel bogsignering på Black Friday

Onsdag 27. november 2019 kl. 08:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kriminel bogsignering på Black Friday
Boghandler Steen Eistrup Wisler og forfatter Hans-Willy Bautz med den nye krimi „Den sicilianske forbindelse – Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland“, som forfatteren signerer i Haslev Boghandel på Black Friday. En oplagt julegaveidé, siger boghandleren. (Privatfoto)

Haslev: Et af de mange tiltag, der er i Haslevs forretninger på Black Friday den 29. november, er at krimiforfatter Hans-Willy Bautz er i Haslev Boghandel fra kl. 18 til 20.

Her vil han signerer sin trejde krimi „Den sicilianske forbindelse - Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland“. Romanen er netop udkommet på Forlaget Mellemgaard, og blev præsenteret på forlagets stand på Bogforum i Bella Centret, hvor forfatteren var til stede og signerede bøger.

I handlingen er tre mænd blevet myrdet i Tyskland. De har været involveret i illegal organhandel, hvortil der er en forbindelse til Sicilien, hvor hovedpersonerne kommer på sporet af uhyrligheder i forbindelse med flygtninge, der misbruges på det groveste.

Ved bogsigneringen i Haslev Boghandel vil det også være muligt at erhverve Hans-Willy Bautz’ krimier „Mord på færgen til Palermo - Michael Bechs rejse til Sicilien“ og „Mord på Sicilien - Et spor fører til Danmark.“

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Andreas fra Bygma på studieophold i Island
- Køb juletræer hos Hansens Cykler
- Masser af penge men krise i Julens Glæde
- Mission Afrika i Haslev fylder 30 år på fredag
- Tre VUC’er går sammen om VUC Erhverv Sjælland
- Juleaften bliver en god aften i Café Paraplyen
- Julestue på Det Gamle Seminarium på søndag
- Ny slagter og slagtermester i Meny i Faxe
- Så er der stand-Up på Bykroen i Haslev
- Den ene sneg sig ind - den anden råbte op
- Besøg Ginbutikken på Hesede Hovedgård
- Mads har kloge hænder
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst