Kriminel bogsignering på Black Friday

Onsdag 27. november 2019 kl. 08:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kriminel bogsignering på Black Friday
Boghandler Steen Eistrup Wisler og forfatter Hans-Willy Bautz med den nye krimi „Den sicilianske forbindelse – Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland“, som forfatteren signerer i Haslev Boghandel på Black Friday. En oplagt julegaveidé, siger boghandleren. (Privatfoto)

Haslev: Et af de mange tiltag, der er i Haslevs forretninger på Black Friday den 29. november, er at krimiforfatter Hans-Willy Bautz er i Haslev Boghandel fra kl. 18 til 20.

Her vil han signerer sin trejde krimi „Den sicilianske forbindelse - Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland“. Romanen er netop udkommet på Forlaget Mellemgaard, og blev præsenteret på forlagets stand på Bogforum i Bella Centret, hvor forfatteren var til stede og signerede bøger.

I handlingen er tre mænd blevet myrdet i Tyskland. De har været involveret i illegal organhandel, hvortil der er en forbindelse til Sicilien, hvor hovedpersonerne kommer på sporet af uhyrligheder i forbindelse med flygtninge, der misbruges på det groveste.

Ved bogsigneringen i Haslev Boghandel vil det også være muligt at erhverve Hans-Willy Bautz’ krimier „Mord på færgen til Palermo - Michael Bechs rejse til Sicilien“ og „Mord på Sicilien - Et spor fører til Danmark.“

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Maria Børsting Pedersen forlader Haslev-Faxe Posten
- På flugt gennem krigshærget Polen og Tyskland
- HTT-klubmestre 2020
- Kimmie fejres på fredag
- Aktivt halvår i Kunstklubben Faxe
- Der lukkes for vandet
- Så er det ud i bølgerne - der er vinterbadefestival
- Byd på en svæveflyvetur, frokost med borgmesteren og en tur i skovtårnet
- To gode shows i Karise indenfor fem dage
- Verdensstjerne giver koncert i Haslev
- Lokalt rengøringsfirma vil gøre en forskel
- Brygmesteren fortæller om den gode øl
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst