Julekoncert i Alslev med Køge Folkekor

Onsdag 27. november 2019 kl. 10:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Julekoncert i Alslev med Køge Folkekor
Køge Folkekor

Mandag den 2. december kl. 19.00 er der julekoncert i Alslev Kirke med Køge Folkekor under ledelse af Kgl. operasanger Per Riis.

Programmet vil bestå af en blanding af kendte danske julesange som „Hjerte løft din glædes vinger” og „Dejlig er jorden” og af mere utraditionelle sange som „Celebrate All Heaven and Earth” og Peters Jul i en swingversion. Midt på aftenen vil Per Riis vise, at også pensionerede operasanger kan syng rigtig godt.

Køge Folkekor blev startet i 1982 af en gruppe folkedansere fra Køge. I dag er der også mange sangere uden folkedanserbaggrund. Derfor navnet Køge Folkekor.

Der er i dag 42 medlemmer i koret. Heraf har mange været med i mange år. De synger sange til forskellige lejligheder under mottoet: synger gode sange godt.

Dirigenten Per Riis vil være kendt af mange på Stevns, da han har undervist og stadig underviser i sang i aftenskolen her. Han begyndte i Det kongelige Teaters operakor som 16-årig og fik en lang og alsidig karriere der inden pensioneringen og det nye liv som en skattet sangpædagog.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Maria Børsting Pedersen forlader Haslev-Faxe Posten
- På flugt gennem krigshærget Polen og Tyskland
- HTT-klubmestre 2020
- Kimmie fejres på fredag
- Aktivt halvår i Kunstklubben Faxe
- Der lukkes for vandet
- Så er det ud i bølgerne - der er vinterbadefestival
- Byd på en svæveflyvetur, frokost med borgmesteren og en tur i skovtårnet
- To gode shows i Karise indenfor fem dage
- Verdensstjerne giver koncert i Haslev
- Lokalt rengøringsfirma vil gøre en forskel
- Brygmesteren fortæller om den gode øl