Og de nominerede er...

Torsdag 14. november 2019 kl. 12:03

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Og de nominerede er...
Faxe Kalk indstillet til turismeprisen

Og de nominerede er...
Michael Nielsen, Karise Bageri, indstillet til Årets Virksomhed
Business Faxe: De nominerede til årets erhvervspriser 2019 er fundet!.

Styregruppen har nu set og vurderet de indstillede kandidater og har fundet tre nominerede i hver kategori.

For at komme i betragtning til en af de tre priser skulle virksomhederne indstilles og en række kriterier skulle være opfyldt.

Årets Virksomhed
Prisen for Årets Virksomhed skal gå til en virksomhed i positiv vækst, der har visioner for fremtiden, er en aktiv ambassadør for Faxe Kommunes erhvervsliv og skaber arbejdspladser og tager et socialt ansvar.

I denne kategori er de nominerede Karise Bageri som skaber arbejdspladser og tager et socialt ansvar, SJEB som er i rivende vækst, har sans for service og er en meget aktiv ambassadør for lokalområdet og Camp Adventure som med nye tiltag og visioner har vist kommerciel succes og er til inspiration for resten af erhvervslivet.

Årets Iværksætter
Prisen for Årets Iværksætter skal gå til en nyetableret og innovativ iværksættervirksomhed, der er kommet godt fra start, og som styregruppen vurderer har potentiale for fortsat udvikling og vækst.

I denne kategori er de nominerede KaffeLaug hvor Maria som er en ildsjæl gennem entusiasme og hårdt arbejdet er kommet rigtig godt fra start, A-Holdet hvor Simon med troværdighed, ikke mindst overfor sin medarbejdere, har fået etableret en solid virksomhed og Dansk Skimmel som på utrolig kort tid har formået at vækste og udvikle nye forretningsområder.

Årets Turismepris
Årets Turismepris skal gå til en virksomhed, kulturinstitution eller ildsjæl, der bidrager til udvikling og vækst i det lokale turismeerhverv og øger innovationen og professionalismen med initiativer eller indsatser, der sætter Faxe på landkortet som destination.

I denne kategori er de nominerede Karise Permatopia som med bæredygtighed på alle planer har sat Faxe på landkortet, Lhoist Faxe Kalk der med sin åbenhed og offentlige adgang til kalkbruddet bidraget til lokal innovation og udvikling og Destination Gisselfeld der har formået at samle og udvikle erhvervet om Gisselfeld til et interessant turistmål.

Prisuddelingen finder sted den 28. november kl. 17 på Rønnede Kro. Efterfølgende er der gallamiddag på kroen. Tilmelding senest 21. november på business­faxe.dk


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- På lørdag er der igen torvedag i Haslev
- Gang i Faxe på lørdag
- 20-årig ville ikke oplyse navn til politiet
- Cruise mod Corona på Grundlovsdag
- Lokallisten aflyser årets grundlovemøde
- Underholdning ved Mesterbageren er aflyst
- Æblehaven genåbner nogle aktiviteter
- Kirkehilsen er udskudt
- Alvorlig ulykke på Køgevej ved Faxe
- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst