Gå ikke i stå - gå i gang og få et fantastisk seniorliv

Tirsdag 19. november 2019 kl. 08:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Gå ikke i stå - gå i gang og få et fantastisk seniorliv
Hanne Faldborg: man bliver gammel hvis man går i stå

Faxe Kommune: Mandag den 25. november fra kl. 14 til 17 inviterer Faxe Kommune til temaeftermiddag om det gode seniorliv - et liv fyldt med gode oplevelser og muligheder - hvis man griber dem...

Mange længes efter tiden hvor det er slut med at gå på arbejde. Hvor man kan gøre lige det man vil. Men desværre er der mange der ikke har en plan for hvad man skal få tiden til at gå med - og så ender man måske med at sidde i sofaen. Og det kommer der bestemt ikke noget godt ud af.

Og muligheder er der mange af. På temadagen, som afholdes på Faxe Sundhedscenter, er der en masse stande, hvor der fortælles om nogle af de mange ting man kan bruge sit nye liv på.

Man bliver gammel, hvis man går i stå

På temadagen vil Hanne Faldborg holde et foredrag om den 3. alder.
Personer omkring de tres har fået en hel generation foræret, fortæller Hanne Faldborg. Tidligere var mange slidt ned, når arbejdslivet ophørte. I dag lever vi længere.

Mange står med 20 år, hvor kroppens motor kører lydefrit, og de stortrives med de mange muligheder. Men Ældresagen har dokumenteret, at mere end hver fjerde pensionist kører træt i livet, og 65.000 er decideret ensomme.

Foredraget afdækker, at kroppen bremser for nytænkning. At sindet ikke er omstillingsparat. Men det kan krop og sind blive. Under foredraget får alle nemme værktøjer og nye vinkler til at gøre den tredje alder til livets bedste. Alle lærer at forstå, at man ikke går i stå, fordi man bliver gammel, men man bliver gammel, hvis man går i stå.

Tilmelding
Det koster ikke noget at deltage i arrangementet, men man skal hente en billet på hjemmesiden faxesundhedscenter.dk. På forsiden af hjemmesiden er der link til „Et fantastisk seniorliv”.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- På lørdag er der igen torvedag i Haslev
- Gang i Faxe på lørdag
- 20-årig ville ikke oplyse navn til politiet
- Cruise mod Corona på Grundlovsdag
- Lokallisten aflyser årets grundlovemøde
- Underholdning ved Mesterbageren er aflyst
- Æblehaven genåbner nogle aktiviteter
- Kirkehilsen er udskudt
- Alvorlig ulykke på Køgevej ved Faxe
- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst