Gode navne til Haslev Festdage 2020

Tirsdag 5. november 2019 kl. 07:09

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Gode navne til Haslev Festdage 2020
Magtens Korridorer

Billetsalget til Haslev Festdage, der løber af stablen 12. og 13. juni 2020, er skudt i gang. Og køber man billetterne inden 31. januar, får man dem til en ekstra god pris.

Knap er sommeren gået på hæld før planlægningen af Haslev Festdage 2020 er i fuld gang. Kendte kunstnere og en ny billetstruktur er blandt overskrifterne.

Til trods for, at vejrguderne endnu engang ikke var Haslev Festdage mildt stemt, så endte 2019-udgaven som en succes. Masser af glade gæster, det vilde fredagsvejr til trods, mange gode optrædener fra scenen og rigtig god stemning på pladsen er nogle af konklusionerne.

Bestyrelsen er nu allerede godt i gang med planlægningen af Haslev Festdage 2020. Der arbejdes på fortsatte forbedringer af pladsen, så gæsterne får en endnu bedre oplevelse, og nogle af de seneste års forbedringer fastholdes.
Således holdes der bl.a. fast i flere barer spredt over pladsen, to scener der sikrer musik hele tiden og en udvidelse af det store telt på pladsen.

På musiksiden er der allerede skrevet under med nogle af dansk musiks allerstørste navne, og bedste live-acts. Således kan publikum allerede nu godt begynde at glæde sig til at høre et af landets bedste liveband, nemlig Magtens Korridorer. Mange flere navne vil følge, men allerede nu er der altså lagt i kakkelovnen til et brag af en fest.

Ny billetstruktur

Bestyrelsen bag Haslev Festdage holder fast i, at arrangementet skal være årets store havefest, hvor så mange som muligt har mulighed for at deltage.

Derfor holdes der fast i nogle af Danmarks laveste billetpriser for et arrangement af denne størrelse, og de kendte musikere og bands, som folk efterhånden har vænnet sig til, er en fast del af festdagene.

Således vil det også til 2020 være muligt at købe billetterne til en pris på beskedne 395 kr. for begge dage. Det er der altså ikke noget nyt i. Det nye består i, at den der skal købes billetter senest den 31. januar 2020, hvis man ønsker at få billetterne til den laveste pris.

Derefter stiger billetterne med en 100-kroneseddel frem til 1. maj, og derefter med yderligere 100 kroner. Fra bestyrelsen lyder det:

- Vi vil gerne kombinere muligheden for at kunne købe billetterne til den lave pris med vores behov for at have en mere sikker idé om antallet af gæster lidt tidligere på året. Når vi planlægger, og laver de sidste aftaler om både musik, scener og andre ting, der koster penge, ja så vil der være rigtigt godt for os, at vi tidligere i planlægningen kender de nogenlunde forudsætninger i forhold til salget af billetter.

Så for alle gæster er ændringen altså blot, at de skal være ude og købe billetter tidligere på året end hidtil. Bestyrelsen håber, at der er forståelse for ændringen, og at den bliver taget vel imod.

Bestyrelsen håber, at alle borgere i Faxe Kommune og omegn vil være med til at sprede budskabet for den måde at sikre, at ingen går glip af muligheden for at købe de billige billetter.

Nyt er det også i forhold til billetsalget, at det alene foregår ved salg over internettet i år. Der er altså ikke salg af fysiske billetter i butikker længere. Også dette har bestyrelsen gjort deres grundige overvejelser omkring:

- Vi tror på, at når vi skriver år 2020, så er alle med på at handle elektronisk. Det giver en lettere arbejdsgang, og det er den samme bevægelse, som alle andre festivaler har været igennem.

Billetter til Haslev Festdage kan købes på billetsalg.dk.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ingen discountløsninger på Østbanen
- Glad jazzaften i Ældresagen i Haslev
- Babettes gæstebud i Familie og Samfund
- Generalforsamling og indlæg af ung hjertesyg
- Lokalt Folketingsmedlem glad for flere penge til børn
- Ministeren: BRT bliver dyrere end nye skinner
- Bier i undervisningen på Lindersvold
- Koncert i valsetakt
- Madsynergi åbner café i Faxe Ladeplads
- Gå i skole hjemme via Skolen Online
- Samtalegudstjeneste og fællesspisning i Freerslev
- Brian fra OptikGalleriet på brilletur til Gambia
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst