Alsidig kunstner udstiller i Huset i Faxe Ladeplads

Tirsdag 5. november 2019 kl. 08:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Alsidig kunstner udstiller i Huset i Faxe Ladeplads
Olga Novitskaya-Ravn

Alsidig kunstner udstiller i Huset i Faxe Ladeplads
Værk af Olga Novitskaya-Ravn
Faxe Ladeplads: Søndag den 10. november kl. 14-16, er der igen en spændende fernisering i Huset, Hovedgaden 40 i Faxe Ladeplads.

Denne gang er det den russiske kunstner Olga Novitskaya-Ravn, som udstiller sine flotte og anderledes malerier.

Olga er 41 år og bosat i Haslev. Oprindeligt stammer hun fra Hviderusland, men flyttede som 16-årig til Sct. Petersborg for at uddanne sig i kunsthistorie og arbejdede samtidig som arkivar, guide og underviser i engelsk. Olga har været bosat i Danmark siden 2003.

Olga arbejder med olie, akryl og mixed media på stort set alle typer af overflader - lærreder, men også store vægge og gulve, i forskellige stilarter som ekspressionisme, surrealisme og hyper realisme.

I Olgas værker er farverne, rytmen og nuancernes betydning vigtig, og hun kreerer ofte et helt specielt univers, som et glimt af følelser eller en surrealistisk drøm. Inspirationen til de spændende motiver, finder hun både i naturen og i den materielle verden, og ynder at transformere motiver fra naturen til semi-abstrakte former, for at tillægge dem en symbolsk betydning, dog altid med bånd til virkeligheden.

Olgas værker findes både i private og offentlige samlinger, såvel i Danmark som i resten af verden. Olga udfører både store og små kunstprojekter som malerier på bestilling (portrætter, stilleben og landskaber), udsmykningsopgaver for både offentlige og private, samt 3D og airbrush.

Udover at male, underviser Olga i Faxe og Greves kommuners billedskoler og er radiovært i Radio Rollo.

Hos Olga har man at gøre med en yderst professionel og alsidig kunstner, og har du lyst til at se nærmere på hendes billeder, så er der mulighed for det ved ferniseringen den 10. november kl. 14-16 eller når der er arrangementer i Huset, frem til 1. februar 2020.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Politisk enighed om optursforslag
- Og de nominerede er...
- OL-svømmer Julie Kepp besøgte Haslev
- SF inviterer til dialogmøde om Østbanens fremtid
- Kan politiet lave fartkontrol om aftenen? Ja!
- På kanten af livet - foredrag med Per Larsen
- Julehygge i Karise
- Lyden der forsvandt
- Netværk for hjertesyge er en stor hjælp
- Små heste kan også dyrke sport - kom selv og se...
- Skovly Plante Deko - når du skal pynte op til jul
- Målet om at vinde VM er rykket nærmere for Kenneth