Stort loppe- og kræmmermarked i Faxehallen

Tirsdag 22. oktober 2019 kl. 14:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Stort loppe- og kræmmermarked i Faxehallen
På søndag den 27. oktober er der et stort loppe- og kræmmermarked i Faxehallen fra kl. 10 til 15 arrangeret af Lopperiet.

Det er et marked af den gode gammeldags slags, hvor du, i varme og tørvejr, kan møde andre mennesker, jage det gode loppefund og ikke mindst prutte om prisen.

Det er Lopperiet, som besøger Faxe for første gang, og borgerne har bakket godt op om markedet, så der venter de besøgende en fyldt hal med masser af gode gamle/brugte sager, så mon ikke der er nogle gode loppefund mellem de 75 stader.

- Vi forsøger at skabe nogle hyggelige markeder, som tiltaler mange. Stadeholderne er en blanding af hovedsageligt private med behov for oprydning i gemmerne og så mere rutinerede Loppekræmmere, fortæller Brian Bidstrup fra Lopperiet.

Staderne skal hovedsageligt sælge gamle/brugte ting eller husflid. Derudover er der få stader med nye kvalitetsprodukter, som passer fint sammen med de gamle ting og sager. Lopperiet er dog meget opmærksomme på, at markedet hovedsageligt består af gamle/brugte ting og husflid, hvorfor de har en regel om, at minimum 80% af staderne sælger netop det.

- Det er vores ambition at alle, stadeholdere, hallen, de besøgende og vi som arrangører får en god dag. Samtidig er det en stor bonus, at vi alle er med til at støtte genbrugstanken. Mød op og gør et rigtig godt fund. Det andre ikke længere har brug for, står du måske lige og mangler, slutter Lene Bidstrup der driver Lopperiet sammen med sin mand Brian.

Der opkræves 30 kr. i entre, børn under 14 år er gratis ifølge voksne. Hver time trækkes der lod på indgangsbilletten blandt sidste times solgte billetter med flotte præmier til de heldige.

Læs mere på lopperiet.com

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ingen discountløsninger på Østbanen
- Glad jazzaften i Ældresagen i Haslev
- Babettes gæstebud i Familie og Samfund
- Generalforsamling og indlæg af ung hjertesyg
- Lokalt Folketingsmedlem glad for flere penge til børn
- Ministeren: BRT bliver dyrere end nye skinner
- Bier i undervisningen på Lindersvold
- Koncert i valsetakt
- Madsynergi åbner café i Faxe Ladeplads
- Gå i skole hjemme via Skolen Online
- Samtalegudstjeneste og fællesspisning i Freerslev
- Brian fra OptikGalleriet på brilletur til Gambia
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst