Indstil din kandidat til årets tre erhvervspriser

Tirsdag 22. oktober 2019 kl. 13:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Indstil din kandidat til årets tre erhvervspriser
Foto fra prisuddelingen sidste år, hvor Camp Adventure, Sørens Cykler og Ren Trafik blev hædret

Hele kommunen: Vanen tro skal tre erhvervspriser uddeles, når Business Faxe den 28. november samler erhvervslivet om årets erhvervsprisuddeling.

Du kan være med til at fejre det lokale erhvervsliv ved at indstille din kandidat til Årets Virksomhed, Årets Iværksætter og Årets Turismepris.

Prisuddelingen byder også på foredrag. I år er hovedindlægsholderen general Peter Bartram, tidligere Forsvarschef og nuværende foredragsholder, rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem i flere store samfundsvigtige virksomheder og organisationer.

Erhvervsprisuddelingen afholdes på Rønnede Kro, hvor man efter prisuddelingen skal nyde en udsøgt tre retters gallamiddag med tilhørende vinmenu.

Erhvervsprisuddelingen består af tre selvstændige erhvervspriser, der ligesom sidste år består af ’Årets Virksomhed’, ’Årets Iværksætter’ og ’Årets Turismepris’.

Den årlige Erhvervsprisuddeling tjener et vigtigt formål, da man hos Business Faxe synes det er vigtigt én gang om året at samle det lokale erhvervsliv til en prisuddeling der hylder dem, der har fortjent en særlig anerkendelse.

- Vi synes det er vigtigt at fejre de lokale succeser, fordi det kan være med til at styrke den lokale stolthed og skabe sammenhængskraft i det lokale erhvervsliv, lyder det fra Business Faxe.

Tre priser - tre sponsorer - tre kriterier

For at komme i betragtning til en af de tre priser, skal nogle kriterier være opfyldt.

Prisen Årets Virksomhed sponsoreres af Sparekassen Sjælland-Fyn, og om kriterierne for prisen fortæller erhvervsrådgiver i Erhvervscenter Syd Jeanet Lindholm:

- Årets Virksomhed er en virksomhed i positiv vækst, der har visioner for fremtiden, er en aktiv ambassadør for Faxe Kommunes erhvervsliv og skaber arbejdspladser og tager et socialt ansvar.

Prisen Årets Iværksætter sponsoreres af Beierholm, og om kriterierne for prisen fortæller partner og statsautoriseret revisor Dorte Grøndal Hansen:

- Vi giver prisen Årets Iværksætter til en nyetableret og innovativ iværksættervirksomhed, der er kommet godt fra start, og som vi vurderer har potentiale for fortsat udvikling og vækst.

Prisen Årets Turismepris sponsoreres af Faxe Turismenetværk, og om kriterierne for denne pris, fortæller Gregers Münter, der sidder i turismenetværkets styregruppe:

- Vi giver Årets Turismepris til en virksomhed, kulturinstitution eller ildsjæl, der bidrager til udvikling og vækst i det lokale turismeerhverv og øger innovationen og professionalismen med initiativer eller indsatser, der sætter Faxe på landkortet som destination.

Send dit bud på årets prismodtagere

Send en mail med en kort begrundelse samt dit bud på en værdig modtager af en eller flere af de tre erhvervspriser senest den 11. november til erhvervsdirektør Tomas Legarth: tl@businessfaxe.dk.

Kandidater til de tre erhvervspriser skal drive virksomhed i Faxe Kommune. Det er tilladt at indstille sin egen virksomhed.

De indstillede kandidater indgår i puljen, når styregruppen for årets konference nominerer tre kandidater til hver pris og i sidste ende kårer vinderne.

I styregruppen sidder Tomas Legarth på vegne af Business Faxe, Gregers Münter på vegne af Faxe Turismenetværk, Dorte Grøndal Hansen på vegne af Beierholm og Jeanet Lindholm på vegne af Sparekassen Sjælland-Fyn.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Generalforsamling og indlæg af ung hjertesyg
- Lokalt Folketingsmedlem glad for flere penge til børn
- Ministeren: BRT bliver dyrere end nye skinner
- Bier i undervisningen på Lindersvold
- Koncert i valsetakt
- Madsynergi åbner café i Faxe Ladeplads
- Gå i skole hjemme via Skolen Online
- Samtalegudstjeneste og fællesspisning i Freerslev
- Brian fra OptikGalleriet på brilletur til Gambia
- Foredrag med Tor Nørretranders og middag fra Mad Synergi
- Vil du cykle penge ind til din forening?
- Litteratur, præst og Tintin
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst