Nu kan man få rigtig thai-mad i Dalby

Onsdag 23. oktober 2019 kl. 08:43

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nu kan man få rigtig thai-mad i Dalby
Det er David Wilken der står for køkkenet i Dao Thai Takeaway

Den 1. oktober åbnede David Wilken og Johnny Tandberg „Dao Thai Takeaway” på Vordingborgvej 422 i Dalby - og lige fra starten har der været travlt i restauranten.

Det er David der står for maden. Han er uddannet kok og har arbejdet på flere restauranter i København, men ville gerne vende „hjem” - han er nemlig født og opvokset i Haslev.

I restauranten møder man også Johnny, der bor i Rønnede - men han får ikke lov til at lave maden, siger David med et stort smil - men til gengæld får han lov til alt andet.

Burgere og pizzaer kan man købe på næsten hvert gadehjørne, men rigtig hjemmelavet thai-mad finder man ikke mange steder - så derfor skulle det være en thairestaurant, hvor alt er lavet fra bunden, fortæller David Wilken.

Og så har han „stået i lære” i nogle måneder, så han virkelig har lært hvordan man laver den rigtig gode thaimad. Davids kærestes fars kone stammer fra Thailand og har restaurant i Havdrup - og det er hende han har stået i lære hos - og lært at lave maden fra bunden.

Derfor finder man ikke frostvarer hos Dao Thai - her laver David alt fra bunden. Han ruller selv forårsrullerne, hvis indhold han naturligvis har lavet af friske og ferske råvarer. Han panerer selv rejerne, laver kyllingespyddene selv - ja, alt laver han selv.

Dao Thai har åbent alle ugens dage fra kl. 11 til 20.30. Man kan naturligvis spise i restauranten, men David fortæller at 90% af kunderne tager maden med hjem - og den kan man bestille på tlf. 29 677 444.

På menukortet er der fire forretter, to supper og en del hovedretter - og altsammen til særdeles rimelige penge.

- Vi vil hellere have mange kunder, der køber maden hos os nogle gange om måneden, frem for at man kun har råd til at spise ude en gang om måneden, siger David.

Du kan finde mere om Dalbys nye spisested på facebook. Søg efter Daothaitakeaway - eller kig ind på Vordingborgvej 422...

Af Torkild Svane Kraft


© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- 14-årige Shahid fra Haslev blev Danmarksmester
- Kæmpe elkedel, anvisningsret og beskæftigelsesplan
- På søndag tændes juletræet i Rønnede
- Faustix løb med hele tre priser ved Club Award
- Hyggeligt juletorv på Gisselfeld
- Narkobilist forsøgte at stikke af
- Tyveri af taske - politiet søger vidner
- 18-årig havde ulovlige kanonslag
- Nu stiftes Buster - den nye filmklub
- Mit liv som Ulf - mød Ulf Pilgaard i Haslev
- Politisk enighed om optursforslag
- Og de nominerede er...
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst