Plej parforholdet

Tirsdag 15. oktober 2019 kl. 09:22

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Plej parforholdet
Mette Marie Trankjær

Haslev Kirke inviterer torsdag den 7. november kl. 18.30 til en aften hvor parforholdet står i fokus.

- Kærligheden er smuk, stor og vidunderlig. Det er livet i parforholdet også. Men en parrelation kan også være svær, og den har altid brug for pleje, siger sognepræst Ole Bjerglund Thomsen. Han fortsætter:

- og da kirkens budskab og opgave også er at værne liv og kærlighed, er det naturligt for kirken at bidrage til, at mennesker får inspiration til at pleje parforholdet.

Arrangementet indledes i kirken med sange, musik og store ord, der sætter livet i parforholdet ind i en kirkelig ramme. Derefter er der forkælelse gennem tapas og vin, inden aftenens foredrag ved Mette Marie Trankjær.

”Krage søger umage” er titlen, når hun stiller skarpt på, at vi og vores mage ind i mellem bliver nogle temmelig umage størrelser. Mette Marie Trankjær er sognepræst på Falster, og er samtidig en skarp og modig iagttager af menneskelivet. Denne aften deler hun en personlig fortælling om at være gift – og om at blive ved med at være det, trods alle odds. Om at opdage at kærlighed ikke er blind men seende.

Om det kludetæppe af relationer en familie udgør. Og om store fortællinger, der viser sig at være de bedste parterapeuter. Der vil være tid til samtale undervejs. Aftenen er åben for alle, men fortrinsvis for dem, der er 50 år eller derunder. Men det er ikke afgørende, om man er i et parforhold, og hvilken parforholds- eller familiekonstruktion, man eventuelt hælder til.

Tilmelding er nødvendig af hensyn til traktement og gennemførelse, senest d. 30. oktober. Tilmelding foregår til en af kirkens præster eller kirkens kontor: kontor@haslevkirke.dk. Der tages entré.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Politisk enighed om optursforslag
- Og de nominerede er...
- OL-svømmer Julie Kepp besøgte Haslev
- SF inviterer til dialogmøde om Østbanens fremtid
- Kan politiet lave fartkontrol om aftenen? Ja!
- På kanten af livet - foredrag med Per Larsen
- Julehygge i Karise
- Lyden der forsvandt
- Netværk for hjertesyge er en stor hjælp
- Små heste kan også dyrke sport - kom selv og se...
- Skovly Plante Deko - når du skal pynte op til jul
- Målet om at vinde VM er rykket nærmere for Kenneth
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst