NO. 19 flytter længere op i gaden

Tirsdag 8. oktober 2019 kl. 08:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

NO. 19 flytter længere  op i gaden
Haslev: NO 19 i Jernbanegade 37 flytter inden længe et stykke længere op ad gaden. Butikken er efterhånden blevet for lille, og den planlagte ombygning ville blive en lidt for stor mundfuld.

Annette Olsen, der er indehaver af butikken, har derfor besluttet, at det vil være bedre at finde helt nye lokaler - og det bliver nu i Jernbanegade 49.

- Butikken har ligget her i 22 år, så det bliver selvfølgelig mærkeligt at flytte herfra. Vi er en lille smule nervøse, men vi glæder os også rigtig meget. Vi får nu både bedre plads til vores eksisterende sortiment, men får også plads til at udvide med flere varer, siger Annette, der i sin tid overtog butikken fra Inger Breum. Oprindeligt lå butikken i Vestergade 19 - deraf navnet - og så dagens lys for 44 år siden med Ida Ler Jacobsen som indehaver.

Fuld skrue på julen
Den nøjagtige flyttedato til Jernbanegade 49 er endnu ikke på plads, men det bliver sansynligvis i løbet af en måneds tid. Under alle omstændigheder bliver det en åbning med en hyggelig pyntet butik og fuld skrue på julevarerne, lover Annette.

Udover Annette selv kan man til dagligt møde Nina i butikken. Derudover er der ansat to skolepiger, Julie og Line, ligesom Annettes datter, Mie, også hjælper til i forretningen. Annettes anden datter - der også hedder Line - studerer pt. i Peru, men hjælper gerne alt det hun kan på langdistance-facon.

- bic

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Politisk enighed om optursforslag
- Og de nominerede er...
- OL-svømmer Julie Kepp besøgte Haslev
- SF inviterer til dialogmøde om Østbanens fremtid
- Kan politiet lave fartkontrol om aftenen? Ja!
- På kanten af livet - foredrag med Per Larsen
- Julehygge i Karise
- Lyden der forsvandt
- Netværk for hjertesyge er en stor hjælp
- Små heste kan også dyrke sport - kom selv og se...
- Skovly Plante Deko - når du skal pynte op til jul
- Målet om at vinde VM er rykket nærmere for Kenneth
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst