NO. 19 flytter længere op i gaden

Tirsdag 8. oktober 2019 kl. 08:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

NO. 19 flytter længere  op i gaden
Haslev: NO 19 i Jernbanegade 37 flytter inden længe et stykke længere op ad gaden. Butikken er efterhånden blevet for lille, og den planlagte ombygning ville blive en lidt for stor mundfuld.

Annette Olsen, der er indehaver af butikken, har derfor besluttet, at det vil være bedre at finde helt nye lokaler - og det bliver nu i Jernbanegade 49.

- Butikken har ligget her i 22 år, så det bliver selvfølgelig mærkeligt at flytte herfra. Vi er en lille smule nervøse, men vi glæder os også rigtig meget. Vi får nu både bedre plads til vores eksisterende sortiment, men får også plads til at udvide med flere varer, siger Annette, der i sin tid overtog butikken fra Inger Breum. Oprindeligt lå butikken i Vestergade 19 - deraf navnet - og så dagens lys for 44 år siden med Ida Ler Jacobsen som indehaver.

Fuld skrue på julen
Den nøjagtige flyttedato til Jernbanegade 49 er endnu ikke på plads, men det bliver sansynligvis i løbet af en måneds tid. Under alle omstændigheder bliver det en åbning med en hyggelig pyntet butik og fuld skrue på julevarerne, lover Annette.

Udover Annette selv kan man til dagligt møde Nina i butikken. Derudover er der ansat to skolepiger, Julie og Line, ligesom Annettes datter, Mie, også hjælper til i forretningen. Annettes anden datter - der også hedder Line - studerer pt. i Peru, men hjælper gerne alt det hun kan på langdistance-facon.

- bic

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Biografen Kanten åbner lørdag
- Gitte Olsen har jubilæum: 25 rigtige gode frisørår
- Har du hestene til det omrejsende cirkus?
- Hurtigere internet i Dalby og udsat generalforsamling
- To varetægtsfængslet efter biltyveri
- Udvalg i arbejdstøjet: Verdensmålene helt lokalt
- Jeg cykler der op, og så skal min mor på cykeltur
- Nye trænere i Haslev Tennisklub - en mand og en maskine
- Energipsykologi Danmark er flyttet til Haslev
- To mænd anholdt efter biltyveri
- Karise Spejderne klar igen efter Corona-pause
- Svalebækgård Landbørnehave har oprettet en førskole
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst