Besøg Brøderup Efterskole på søndag

Fredag 27. september 2019 kl. 13:55

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Besøg Brøderup Efterskole på søndag
På Brøderup Efterskole er der, som på resten af landets efterskoler, åbent hus på Efterskolernes Dag søndag den 29. september kl. 13-17 for unge eftersko-leinteresserede og deres familier.

Dette er en meget velbesøgt dag, hvor man som ungt menneske og forældre får et indblik i, hvordan stemningen og atmosfæren er på skolen og blandt eleverne.

Brøderup Efterskole er en meget søgt efterskole, så det kan være en rigtig god idé at tjekke på skolens hjemmeside, om der er ledige pladser til det ønskede skoleår.

På Brøderup bliver hver enkelt besøgende familie bliver taget godt imod af elever og personale. Man bliver budt personligt velkommen og får familievis en rundvisning af en af skolens nuværende elever, der kan fortælle en masse om at være elev på Brøderup. Man hilser på skolens forstander, Kasper Luffe, og der bydes på kaffe, kage og en samtale med en af skolens lærere, hvor man har rig lejlighed til at stille spørgsmål ang. et skoleår på Brøderup.

Brøderup Efterskole traditionel, velrenommeret efterskole, der bygger på de 4 grundværdier faglighed, fællesskab, mangfoldighed og udvikling. Et særligt ken-detegn ved Brøderup Efterskole er, at man som elev ikke er bundet på den samme linje hele året, men har mulighed for at prøve flere at skolen mange linje- og valgfag i løbet af året.

Læs meget mere på www.brøderupefterskole.dk eller følg med på skolens face-bookside og på skolens Instagram-profil #brøderupefterskole.
© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Bier i undervisningen på Lindersvold
- Koncert i valsetakt
- Madsynergi åbner café i Faxe Ladeplads
- Gå i skole hjemme via Skolen Online
- Samtalegudstjeneste og fællesspisning i Freerslev
- Brian fra OptikGalleriet på brilletur til Gambia
- Foredrag med Tor Nørretranders og middag fra Mad Synergi
- Vil du cykle penge ind til din forening?
- Litteratur, præst og Tintin
- Hør Peter Vesth i Huset40
- Spioner iblandt os - hvad gør en person til spion?
- Marc - ny frisør hos Team Leonardo i Faxe
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst