Besøg Brøderup Efterskole på søndag

Fredag 27. september 2019 kl. 13:55

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Besøg Brøderup Efterskole på søndag
På Brøderup Efterskole er der, som på resten af landets efterskoler, åbent hus på Efterskolernes Dag søndag den 29. september kl. 13-17 for unge eftersko-leinteresserede og deres familier.

Dette er en meget velbesøgt dag, hvor man som ungt menneske og forældre får et indblik i, hvordan stemningen og atmosfæren er på skolen og blandt eleverne.

Brøderup Efterskole er en meget søgt efterskole, så det kan være en rigtig god idé at tjekke på skolens hjemmeside, om der er ledige pladser til det ønskede skoleår.

På Brøderup bliver hver enkelt besøgende familie bliver taget godt imod af elever og personale. Man bliver budt personligt velkommen og får familievis en rundvisning af en af skolens nuværende elever, der kan fortælle en masse om at være elev på Brøderup. Man hilser på skolens forstander, Kasper Luffe, og der bydes på kaffe, kage og en samtale med en af skolens lærere, hvor man har rig lejlighed til at stille spørgsmål ang. et skoleår på Brøderup.

Brøderup Efterskole traditionel, velrenommeret efterskole, der bygger på de 4 grundværdier faglighed, fællesskab, mangfoldighed og udvikling. Et særligt ken-detegn ved Brøderup Efterskole er, at man som elev ikke er bundet på den samme linje hele året, men har mulighed for at prøve flere at skolen mange linje- og valgfag i løbet af året.

Læs meget mere på www.brøderupefterskole.dk eller følg med på skolens face-bookside og på skolens Instagram-profil #brøderupefterskole.
© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nu stiftes Buster - den nye filmklub
- Mit liv som Ulf - mød Ulf Pilgaard i Haslev
- Politisk enighed om optursforslag
- Og de nominerede er...
- OL-svømmer Julie Kepp besøgte Haslev
- SF inviterer til dialogmøde om Østbanens fremtid
- Kan politiet lave fartkontrol om aftenen? Ja!
- På kanten af livet - foredrag med Per Larsen
- Julehygge i Karise
- Lyden der forsvandt
- Netværk for hjertesyge er en stor hjælp
- Små heste kan også dyrke sport - kom selv og se...
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst