Sover du dårligt? Prøv et søvnkursus

Tirsdag 1. oktober 2019 kl. 14:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Sover du dårligt? Prøv et søvnkursus
Lotte Rostoft (tv) og Vibeke Bastrup står for søvnkurset

Faxe Kommune: Alle kender vist det med at sove dårligt, eller få sovet for lidt i en periode. Det er ikke rart, men er det noget der står på i månedsvis, så giver det alvorlige problemer.

Faktisk kan det være direkte invaliderende, fortæller sundhedskonsulent i Faxe Kommune, Vibeke Bastrup. Man kan blive deprimeret, kan have svært ved at passe sit arbejde, det kan give problemer i forhold til sine børn og sin samlever, for blot at nævne nogle at de problemer manglende, eller dårlig, søvn kan give.

Og når man først er kommet helt der ud, bør man have hjælp - eller allerhelst før man kommer helt der ud. Og det kan man nu få gennem Faxe Kommune.

Sammen med Lotte Rostoft starter Vibeke Bastrup et søvnkursus, der strækker sig over fem mandage. Første møde er mandag den 21. oktober og herefter mandage i ugerne 43, 44, 45, 47 og 49 - hver gang kl. 16 til 18 på Faxe Sundhedscenter.

Alle borgere der oplever problemer med at sove, er velkomne på kurset. Dog forstået således, at man skal have haft problemerne gennem nogen tid - altså nogle måneder. Man kan ikke komme med på kurset, hvis man ikke har sovet godt et par dage...

Vibeke Bastrup fortæller at det første møde handler om en screening - altså hvor man forsøger at finde ud af hvor og hvordan man skal sætte ind for at få løst søvnproblemet.

Hvis man vil vide mere om søvnkurset, eller tilmelde sig, kan man ringe til kommunens sundhedsafdeling på 5620 4965 mandag til torsdag mellem kl. 11 og 14.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Udstilling, bogudgivelse og farlige drømme i Haslev
- Sommervejr giver travlhed på strandene
- Musikken var for høj, så politiet tog anlægget og ringede til forældrene
- Så er det sidste chance: Bor du i Årets Landsby?
- Spøgelsesbilist blev varetægtsfængslet
- Spøgelsesbilist på motorvejen var fuld
- Mød Børns voksenvenner i Haslev Bio
- Tag på udflugt og se gamle høstmaskiner
- Længe undervejs, men nu indvies fredsrelieffet
- Forsvarsbrødrene inviterer på tur Møn og Masnedø
- "Spar på skinnerne, og giv os skilte"
- Viktor Haugshøj Jensen udstiller på Haslev Bibliotek
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst