Tæt pakket stafet-program i vente

Fredag 20. september 2019 kl. 14:15

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Tæt pakket stafet-program i vente
Chanda og Boomerang spiller

Tæt pakket stafet-program i vente
Xband
Stafet For Livet løber af stablen i weekenden. Der er luksusbiler, fitness, dans, live-musik, midnatsbanko og meget mere.


HASLEV: Når Stafet For Livet er skudt i gang på lørdag bliver det næppe kedeligt.
Du kan begynde din stafet-oplevelse med en tur som passager i en vild luksusbil.

Tre ejere af henholdsvis en Ferrari, en Ford Mustang og en Jaguar F-Type stiller deres dyrebare køretøjer og deres tid til rådighed i den gode sags tjeneste. Det er i de første timer af stafetten, at man for 350 kroner kan få en tur på 10 minutter i én af de tre biler. Pengene går ubeskåret til Stafet For Livet og dermed kampen mod kræft.

Aktiviteter for børnene

I det hele taget har folkene bag stafetten tanket godt op til en begivenhedsrig weekend.

Børneteltet er sat i et lidt højere gear i år og byder på udfordrende skattejagt, fiskedam, kreativt håndarbejde, ansigtsmaling og underholdning ved Klovnen Tulle.

Hvis man ikke er til Ferrari, Mustang og Jaguar, kan man også hoppe op på ryggen af en pony, som Teestrup 4H tilbyder. Eller bage en pandekage over bål.

Igen i år er der børnestafet, hvor børnene får et diplom for deltagelse i stafetten.
Både børn og voksne kan deltage, når Fit&Sund tilbyder hæsblæsende, sunde fitnessaktiviteter spredt ud over lørdagen. Og er man til de lidt roligere dansetrin, er Haslev Linedance også på pletten i år.

Nyt i madteltet

Der er som vanligt masser af gode madretter at købe i madteltet. Alle er velkommen til at kigge forbi pladsen for at købe en kop kaffe eller et måltid – det støtter alt sammen.

Som noget nyt i år bliver der et oplæg om sunde smoothies i madteltet – og der er lækre smagsprøver.

Til natteravnene er der gullaschsuppe, som kan nydes med et bankospil. Der er nemlig som noget nyt arrangeret bankospil med præmier tre gange i løbet af natten til søndag.

Live musik

Også i år har flere bands tilbudt at optræde gratis ved stafetten.
Chanda & Boomerang begynder med tidens bedste pop- og rocknumre.

Sound of Shadows tager senere deltagerne tilbage til den svundne musikkultur i de glade 60’ere med Cliff & The Shadows, Rocking Ghosts, Johnny Reimar & The Cliffters på repertoiret.

XBand fortsætter op gennem 70’erne, 80’erne og 90’erne med glad popmusik. De spiller både på den store scene og i madteltet sidst på aftenen.

Og så er guitarist og sangskriver Tomas Zawadzki klar med sine stemningsfulde sange i madteltet og senere op til Stafet For Livets lysceremoni klokken 21. Her deltager i øvrigt LOF Haslev-koret og sognepræst Marie Rørbæk, Haslev Kirke.

Powerstage sørger for god lyd og lys under stafetten, og DJ Jan Hegelund laver et lækkert lydtæppe ud over pladsen, når der ikke lige er underholdning fra scenen.

Søndag formiddag efter opvarmning med HTTs Susanne Hansen går Kulturprisvinder Faxe Gospelkor på scenen med en opløftende, gang-i-den-koncert til at få de sikkert trætte stafet-deltagere til at tage et par ekstra runder inden afslutningen.

I løbet af stafetten kan man besøge Bars Teltet, hvor man kan donere penge og få en behandling; det er tryk på særlige punkter på hovedet, som har en god effekt.
Man kan købe lodder til det kinesiske lotteri og vinde lækre præmier i tombolaen.

I Kræftens Bekæmpelses telt kan man få en masse gode råd om de syv tegn, man skal holde øje med – og ikke mindst gå til lægen for at få undersøgt. Og man kan høre om de gode resultater, kræftforskningen har budt på gennem historien. Man kan også høre et oplæg om at være kræftramt eller pårørende ved Else Carlsted, som er leder af kræftrådgivningen i Hillerød.

Med deltagernes opbakning bliver denne 5. stafet i Haslev – og i øvrigt landets sidste i denne stafet-sæson – en rigtig god begivenhed. Man kan nå at tilmelde sig et af de 35 tilmeldte hold – og der er også et åbent hold, hvis man foretrækker det.

Alle er velkommen.


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Underholdning ved Mesterbageren er aflyst
- Æblehaven genåbner nogle aktiviteter
- Kirkehilsen er udskudt
- Alvorlig ulykke på Køgevej ved Faxe
- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
- Nu kan alle komme ud at ro - nye kurser for kajak og robåd
- Pokaler uddelt i Terslev
- Nu er Sofia boghandler
- Så skal der handles - masser af tilbud i Haslev
- Nu er Rasmus udlært
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst