Mikkel Beha Erichsen kommer til Haslev

Onsdag 25. september 2019 kl. 10:11

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mikkel Beha Erichsen kommer til Haslev
Mikkel Beha Erichsen

LOF Haslev: Mandag den 7. oktober kommer Mikkel Beha Erichsen til Haslev, og fortæller om en rejse langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne, og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan.

Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel vil tage deltagerne med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

- En aften med Mikkel er både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle, om at vi skal passe bedre på vores fælles klode, siger afdelingsleder Claus Kronborg fra LOF Haslev.

De fleste kender Mikkel Beha Erichsen fra det populære rejse- og underholdningsprogram „Kurs mod fjerne kyster”, der blev sendt på TV2. Her sejlede han hele kloden rundt sammen med sin familie på skibet Havana.

Mikkel har en levende og inspirerende fortællekunst som foredragsholder, lige præcis som du så det i „Kurs mod fjerne kyster”. På en ligefrem, humoristisk og menneskelig måde fanger Mikkel hurtigt publikums opmærksomhed på bedste vis med specifikke budskaber og fortællinger, som du får lyst til at tage med hjem...

Mikkel og hans søn, Emil, har i samarbejde skrevet bøgerne „Hej Far Kære Emil - tanker fra en halv jordomsejling med Havana” og „Alt godt fra Havana - fra Stillehavet og hjem”. Bøgerne giver indblik i et utal af oplevelser og erfaringer, som de har gjort sig undervejs på deres lange rejser, og ligeledes er det en fortælling om at gøre sine drømme til virkelighed.

Mikkel er opvokset på Nordkaperen, hvor han i selskab med sin far, Troels Kløvedal, og resten af familien har sejlet store dele af verden tynd. Mikkel er tidligere tv-vært, redaktør og producer.

Du kan se mere og tilmelde dig på lof.dk/haslev

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Udstilling, bogudgivelse og farlige drømme i Haslev
- Sommervejr giver travlhed på strandene
- Musikken var for høj, så politiet tog anlægget og ringede til forældrene
- Så er det sidste chance: Bor du i Årets Landsby?
- Spøgelsesbilist blev varetægtsfængslet
- Spøgelsesbilist på motorvejen var fuld
- Mød Børns voksenvenner i Haslev Bio
- Tag på udflugt og se gamle høstmaskiner
- Længe undervejs, men nu indvies fredsrelieffet
- Forsvarsbrødrene inviterer på tur Møn og Masnedø
- "Spar på skinnerne, og giv os skilte"
- Viktor Haugshøj Jensen udstiller på Haslev Bibliotek
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst