AB Lauridsen Maskiner har modtaget erhvervspris

Tirsdag 24. september 2019 kl. 07:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

AB Lauridsen Maskiner har modtaget erhvervspris
Bjørn Kristiansen (tv) og Steffen Højager Hansen fra AB Lauridsen Maskiner med den fornemme pris

Rønnede: AB Lauridsen Maskiner ApS har netop fået overrakt erhvervsprisen Succesvirksomhed 2019. Virksomheden klarer sig bedst blandt ca. 46.000 virksomheder i Region Sjælland.

Spar Nord og revisionsfirmaet BDO har fundet de 200 virksomheder i Region Sjælland, som over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle nøgletal. De 200 virksomheder får tildelt den nystiftede erhvervspris Succesvirksomhed 2019, der fremover hvert år skal uddeles til de i alt 1.000 virksomheder - 200 for hver af landets fem regioner - der leverer de mest overbevisende finansielle resultater.

En af de nykårede vindere er altså AB Lauridsen Maskiner ApS, som er specialister i alle typer entreprenørmaterialer:

- Vi går af og til lidt imod strømmen, så det er fedt at blive anerkendt for at turde og ikke mindst for vores gode resultater. Derfor er vi rigtig glade og taknemmelige for at vinde en pris, der hylder virksomheder, som leverer resultater over en længere periode. Det er helt klart et bevis på, at vores virksomhed gør det godt, og at vi fortsat skal fokusere på godt købmandskab og på at være i øjenhøjde med kunden, siger en glad økonomichef Bjørn Kristiansen fra AB Lauridsen Maskiner ApS.

AB Lauridsen Maskiner ApS beskæftiger i dag fem medarbejdere på Symbiosen 7 i Rønnede. AB Lauridsen Maskiner har netop fået overrakt prisen af repræsentanter fra Spar Nord og BDO, der består af en Succesvirksomhed-statuette og et diplom.
Formålet med prisen er at hylde de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, som leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne, og som mestrer det lange seje træk. Det er typisk virksomheder, som ikke nødvendigvis får opmærksomhed med innovative produkter, storstilede eksporteventyr eller kortvarige og lodrette vækstrater, men som er hverdagens helte.

Senere på efteråret afholder Spar Nord og BDO en finale, hvor den absolut største succeshistorie i Region Sjælland udpeges og fejres. Derudover uddeles tre særpriser til virksomheder, der har udmærket sig inden for bæredygtighed, jobskabelse og digital omstilling.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Politisk enighed om optursforslag
- Og de nominerede er...
- OL-svømmer Julie Kepp besøgte Haslev
- SF inviterer til dialogmøde om Østbanens fremtid
- Kan politiet lave fartkontrol om aftenen? Ja!
- På kanten af livet - foredrag med Per Larsen
- Julehygge i Karise
- Lyden der forsvandt
- Netværk for hjertesyge er en stor hjælp
- Små heste kan også dyrke sport - kom selv og se...
- Skovly Plante Deko - når du skal pynte op til jul
- Målet om at vinde VM er rykket nærmere for Kenneth
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst