Så er det nu du skal til kæmpebanko i Haslev

Tirsdag 24. september 2019 kl. 08:24

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Så er det nu du skal til kæmpebanko i Haslev
Der er gang i den når pladerne udleveres

Så er det nu du skal til kæmpebanko i Haslev
Så er der banko - kom og vær med, siger Birgitte Faldborgt
Årets kæmpestore bankospil arrangeret af Haslev Handelsstandsforening finder sted onsdag den 2. oktober i Haslev Hallerne.

Og stort - det er bankospillet. Hallen fyldes med glade og forventningsfulde spillere, der håber på at gå hjem med en af de store gevinster. Og dem er der mange af.

Lad os her blot nævne et gavekort til en værdi af 10.000 kr. til den helt store fest i „cowboybyen” Bournonvilles Wild West i Dalby. Eller en fyldt indkøbsvogn med alt hvad hjertet kan begære til en værdi af 2.500 kr. eller måske den helt store styling, hvor man kan blive et helt nyt menneske fra inderst til yderst.

I det hele taget er der enormt mange gevinster til bankospillet. Meget fine gevinster der er sponsoreret af byens forretninger og virksomheder.

- Det er en fantastisk opbakning vi oplever når vi spørger efter gevinster, og vi glæder os til den store dag, siger Birgitte Faldborg, der er tovholder i bankospillet, og medarbejder hos Vos&Co.

Der er også Amerikansk lotteri - og „nøglekonkurrence” hvor du kan købe en nøgle - og passer nøglen i låsen, så vinder du et weekendophold på et lækkert hotel. En konkurrence sponseret af Haslev-Faxe Posten og „Happy Days - Rejser med glæde”.

Skulle du ikke være den heldige vinder, så har avisen altid nogle gode tilbud fra Happy Days, kun til avisens læsere. Klip på tilbuddet på www.faxenyt.dk
Opråbere til bankospillet er Bjarne Simonsen fra Tøjexperten og Jesper Jørgensen fra Haslev Fodbold Club - og så er den opgave jo lagt i de bedste hænder.

Billetter til bankospillet købes hos Vos&Co og i Haslev Boghandel. Der plejer at være rift om pladserne, selv om der kan være 600 i hallen - så vent ikke for længe med at købe billetter.

På selve dagen, onsdag den 2. oktober, åbnes dørene kl. 17.30 og spillet går i gang kl. 18.30. Kom i god tid så du både kan sikre dig bankoplader og den helt rigtige plads.

Hvis man bliver sulten eller tørstig undervejs, løses problemet nemt. Der sælges sandwich, kaffe og kage, øl og vand.

Overskuddet fra bankospillet går til aktiviteter i Haslev. Så det at man hygger sig, og måske vinder nogle fine præmier, er altså med til at sikre at der sker en masse i Haslev også fremover.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Udstilling, bogudgivelse og farlige drømme i Haslev
- Sommervejr giver travlhed på strandene
- Musikken var for høj, så politiet tog anlægget og ringede til forældrene
- Så er det sidste chance: Bor du i Årets Landsby?
- Spøgelsesbilist blev varetægtsfængslet
- Spøgelsesbilist på motorvejen var fuld
- Mød Børns voksenvenner i Haslev Bio
- Tag på udflugt og se gamle høstmaskiner
- Længe undervejs, men nu indvies fredsrelieffet
- Forsvarsbrødrene inviterer på tur Møn og Masnedø
- "Spar på skinnerne, og giv os skilte"
- Viktor Haugshøj Jensen udstiller på Haslev Bibliotek
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst