Business Faxe - tre emner på én eftermiddag

Mandag 16. september 2019 kl. 07:32

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Business Faxe - tre emner på én eftermiddag
Business Faxe: Én eftermiddag, men hele tre emner! Tilsammen giver det den perfekte pakke til dig, som gerne vil udvikle dig!

Sådan lyder det fra Business Faxe, om et arrangement torsdag den 26. september, hvor man får mulighed for at få opfrisket sin viden omkring både finansiering, online markedsføring, den gode historie for netop din virksomhed, og vigtigheden af den rigtige prisfastsættelse af sine produkter. Alt sammen på én eftermiddag.

Tre erfarne erhvervsfolk giver deres bud på overstående emner, og giver dig brugbar og praktisk viden. Derefter skal du høre om en aktuel case, nemlig Thomas Kuperman, ejer af Hvalsøe Design, som fortæller hvordan virksomheden blandt andet har brugt digital markedsføring i deres udvikling.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Sparringspartnerne, som er en sammenslutning af tidligere virksomhedsledere, der stille sig gratis til rådighed for kortere eller længere udviklingsforløb.

Først skal man høre direktør Jens Haar fra firmaet Advisement ApS. Jens arbejder med finansieringsopgaver og bankdialog med afsæt i egen erfaring. Han er vant til at formidle sin store viden og erfaringer fra sit virke som sparringspartner, kapitalsøger og finansiel blæksprutte, overfor et publikum af små og mellemstore virksomheder.

Jens vil bl.a. fortælle om sine oplevelser med SMV’er over hele Sjælland - og der falder helt sikkert også relevante tips/fifs og ideer af.

Derefter skal man høre om prissætning og hvad der sker, hvis du giver 10% rabat, når Pål Rikter provokerer, inspirerer og motiverer dig til at se nærmere på din pris- og salgsstrategi. Til trods for, at der knapt findes den aktivitet, der betyder mere for din bundlinje, så er prissætning langt fra topprioritet i SMV-virksomheder i Danmark.

Pål vil give dig stærke eksempler på betydningen af din prissætning og komme med helt jordnære anbefalinger til, hvad du bør gøre i morgen. Hvis du er bekymret for din bundlinje, bør du lytte med her.

Tredje indlægsholder er Susanne Lindø, som fortæller om, hvordan du finder ind til dén historie, som gør netop din virksomhed unik, altså din value proposition og måden du kommunikerer det på.

Susanne er ejer og direktør i PR- og kommunikationsbureauet Grønbech og har - ud over at fortælle de gode historier - lang livserfaring med markedsføring for ejerledere, SMV’ere og specialiserede virksomheder. Desuden giver hun praktiske eksempler på, hvordan det såkaldte „Value proposition” kan omsættes til nyheder, der bliver bragt, læst, liket og delt.

Til sidst får man en konkret case i form af Thomas Kuperman fra Hvalsøe Design.
Tilmelding: Businessfaxe.dk

Tid: 26. september kl. 15.00-18-00 i det gamle rådhus i Rønnede, Industrivej 2, Rønnede.

Tilmeldingsfrist: 19. september og så er det iøvrigt helt gratis...

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Underholdning ved Mesterbageren er aflyst
- Æblehaven genåbner nogle aktiviteter
- Kirkehilsen er udskudt
- Alvorlig ulykke på Køgevej ved Faxe
- Faxe Musikskole - faglighed, udvikling, fællesskab
- 55-årig sigtet for hærværk
- Åbne Atelierdøre gennemføres også i år
- Nu kan alle komme ud at ro - nye kurser for kajak og robåd
- Pokaler uddelt i Terslev
- Nu er Sofia boghandler
- Så skal der handles - masser af tilbud i Haslev
- Nu er Rasmus udlært
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst