Når den sunde fornuft sejrer

Mandag 9. september 2019 kl. 10:52

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Når den sunde fornuft sejrer
Indlæg af:
Eli Jacobi Nielsen
Gruppeformand, DF, Faxe Byråd
Prins Buris Vej 19
Karise


Det er glædeligt at det nu er lykkedes at sælge 5 grunde i ECO Valley, så der kun resterer 2 ledige grunde i det første afsnit.

Denne positive udvikling for det lokale erhvervsliv skulle gerne fortsætte i de kommende år, og vi er derfor hos Dansk Folkeparti enige med Michael Christensen fra Det Konservative Folkeparti, der i et debatindlæg argumenterer for fortsat investering i byggemodning i området.

Området lå længe øde hen uden interesserede købere, og den positive udvikling startede først da DF primo 2017 tog fat om nældens rod, og stillede forslag om at fjerne alle de højtravende henvisninger til miljødimensioner, symbioser, grønne profiler o. lign. fra lokalplan, salgsmateriale og kommunikation generelt, og i stedet fokusere på at der her var tale om et helt normalt erhvervsområde, med en enestående beliggenhed, hvor alle virksomheder var velkomne.

Der er i 2019 afsat 2 mio. kr. til formålet, og det er oplagt at der også fremover må afsættes tilstrækkelige midler, så den positive udvikling kan fortsætte.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Stakkels arme mig...
- Giv borgerne reel indflydelse i Faxe Kommune
- Spørgsmål til Ole Vive
- Når den sunde fornuft sejrer
- Bevar beskyttet beskæftigelse på Faxe Vandrehjem
- Det offentlige er til for borgerne - ikke omvendt
- Oh grønne Gud
- Nej, vi skulle aldrig have lagt kommunerne sammen
- En bosætningskampagne der ikke virker
- Det nære sundhedsvæsen?
- Sandheden
- Infrastruktur - grib chancen