Kenneth M. Nielsen åbner online Ginbutik

Tirsdag 10. september 2019 kl. 09:14

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kenneth M. Nielsen åbner online Ginbutik
Kenneth M. Nielsen har åbnet Ginbutikken

Vester Egede: Så er der Gin på hylderne i Vester Egede - en ny webshop 100% dedikeret til Gin er åbnet - og dertil et lille showroom på Birkedommervej 8.

Du finder den på www.ginbutikken.dk hvor du fra starten finder et stort udvalg af spændende Gin. Der er både de gængse mærker som Tanqueray og Aviation men også f.eks. Moorgin, en tysk destileret Gin, som kun forhandles i Ginbutikken.dk

Butikken er startet af Kenneth Nielsen, som har haft en forkærlighed for Gin og Tonic sinden de mundtre dage i det københavnske natteliv i 90’erne – hvor udbuddet dog var begrænset til Tanqueray, Bombay Saphire med Schweppes Tonic.

Meget har ændret sig siden de dage. Der er kommet tusindvis af nye Gin til, men ligeså mange Tonics, så der i dag er noget for enhver smag.

Denne passion eller forkærlighed for Gin har udviklet sig til en regulær hobby og i dag er der over 70 forskellige Gin i Kenneths personlige samling - alle unikke og spændende Gin. Det naturlige skridt var derfor at starte en lille butik hvor Kenneth kan dele ud af sine erfaringer og glæde ved gin/tonics.

Udvalget vil hele tiden blive udvidet og har man specielle ønsker, så sender man blot en mail og så finder Kenneth ud af om det er noget der kan skaffes hjem.

Kenneth M. Nielsen står for den daglige drift og vil sørger for personlig betjening hvis man møder op på adressen, da der vil være mulighed for at besøge Ginbutikken.dk hvis man gerne vil se inden man køber, eller man ikke kan vente med at få fingrene i sin Gin, så kan man afhente sig køb.

Butikken på nettet er åben 24/7 og det tilstræbes at bestilte varer sendes samme dag.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- 14-årige Shahid fra Haslev blev Danmarksmester
- Kæmpe elkedel, anvisningsret og beskæftigelsesplan
- På søndag tændes juletræet i Rønnede
- Faustix løb med hele tre priser ved Club Award
- Hyggeligt juletorv på Gisselfeld
- Narkobilist forsøgte at stikke af
- Tyveri af taske - politiet søger vidner
- 18-årig havde ulovlige kanonslag
- Nu stiftes Buster - den nye filmklub
- Mit liv som Ulf - mød Ulf Pilgaard i Haslev
- Politisk enighed om optursforslag
- Og de nominerede er...
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst