Kenneth M. Nielsen åbner online Ginbutik

Tirsdag 10. september 2019 kl. 09:14

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kenneth M. Nielsen åbner online Ginbutik
Kenneth M. Nielsen har åbnet Ginbutikken

Vester Egede: Så er der Gin på hylderne i Vester Egede - en ny webshop 100% dedikeret til Gin er åbnet - og dertil et lille showroom på Birkedommervej 8.

Du finder den på www.ginbutikken.dk hvor du fra starten finder et stort udvalg af spændende Gin. Der er både de gængse mærker som Tanqueray og Aviation men også f.eks. Moorgin, en tysk destileret Gin, som kun forhandles i Ginbutikken.dk

Butikken er startet af Kenneth Nielsen, som har haft en forkærlighed for Gin og Tonic sinden de mundtre dage i det københavnske natteliv i 90’erne – hvor udbuddet dog var begrænset til Tanqueray, Bombay Saphire med Schweppes Tonic.

Meget har ændret sig siden de dage. Der er kommet tusindvis af nye Gin til, men ligeså mange Tonics, så der i dag er noget for enhver smag.

Denne passion eller forkærlighed for Gin har udviklet sig til en regulær hobby og i dag er der over 70 forskellige Gin i Kenneths personlige samling - alle unikke og spændende Gin. Det naturlige skridt var derfor at starte en lille butik hvor Kenneth kan dele ud af sine erfaringer og glæde ved gin/tonics.

Udvalget vil hele tiden blive udvidet og har man specielle ønsker, så sender man blot en mail og så finder Kenneth ud af om det er noget der kan skaffes hjem.

Kenneth M. Nielsen står for den daglige drift og vil sørger for personlig betjening hvis man møder op på adressen, da der vil være mulighed for at besøge Ginbutikken.dk hvis man gerne vil se inden man køber, eller man ikke kan vente med at få fingrene i sin Gin, så kan man afhente sig køb.

Butikken på nettet er åben 24/7 og det tilstræbes at bestilte varer sendes samme dag.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Spøgelsesbilist på motorvejen var fuld
- Mød Børns voksenvenner i Haslev Bio
- Tag på udflugt og se gamle høstmaskiner
- Længe undervejs, men nu indvies fredsrelieffet
- Forsvarsbrødrene inviterer på tur Møn og Masnedø
- "Spar på skinnerne, og giv os skilte"
- Viktor Haugshøj Jensen udstiller på Haslev Bibliotek
- Mænds Mødesteder genåbner efter lang corona-pause
- Politiet beslaglagde 24-årigs bil
- Stor donation fra Carglass til Faxe Røde Kors
- Verdens Gang: Jeg er krænket, altså lever jeg...
- Haslev Station genopføres - i miniformat (Video)
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst