Haslev Sportsdykker Klub fylder 40 år

Tirsdag 10. september 2019 kl. 08:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Haslev Sportsdykker Klub fylder 40 år
På lørdag fejrer Haslev Sportsdykker Klub 40 års jubilæum

Haslev Sportsdykker Klub fylder 40 år
Juniorer på sommerlejr
Jubilæum: Haslev Sportsdykker Klub fejrer 40-års jubilæum lørdag den 14. september fra kl. 12 til 16 i klubhuset på Sofiendalsvej 42D i Haslev.

Klubben startede, som en underafdeling af HTT i 1979, men efter et par år blev det så en selvstændig dykkerklub, der fik deres eget klubhus lige ved Haslev svømmehal ved klubbens 25-års jubilæum.

Før dette havde Haslev Sportsdykker Klub boet mange steder i byen. Derfor var det dengang et stort skridt at få en fast bopæl, hvor man kunne have alting samlet, og det bliver til en del, når man i dag er omkring 70 medlemmer.

I starten var klubbens fokus på flaskedykning, men med tiden kom der flere aktiviteter til. Undervandsrygby blev hurtig en del af klubbens aktivitet. Herefter kom der en juniorafdeling, som i dag er en stor succes med over 20 juniorer.

Der er også en gruppe, som dyrker undervandsjagt med harpun. Så der er flere muligheder for at finde den gren indenfor dykning, som har interesse.

Formanden for klubben, René Andersen, fortæller at man ofte - når man nu ligger inde midt på Sjælland . bliver spurgt om man så dykker i gadekæret...

Det gør man dog ikke. Haslev Sportsdykker Klub har en båd som man kan dykke fra - ude på det store hav. Dertil kommer stranddyk med flaske eller snorkel.

Åbent hus på dagen

I anledning af 40-års jubilæet afholder klubben åbent hus den 14. september fra kl. 12.00 til 16.00 i klubhuset.

Der bliver aktiviteter i svømmehallen for børn og flaskeprøvedyk for voksne, mens der vil være andre aktiviteter i klubhuset.

Der bliver desuden serveret mad fra grillen, drikkevarer mv. Alle, som kunne tænke sig at deltage i en aktivitet eller bare vil høre om dykning, skal bare møde op på dagen.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- 14-årige Shahid fra Haslev blev Danmarksmester
- Kæmpe elkedel, anvisningsret og beskæftigelsesplan
- På søndag tændes juletræet i Rønnede
- Faustix løb med hele tre priser ved Club Award
- Hyggeligt juletorv på Gisselfeld
- Narkobilist forsøgte at stikke af
- Tyveri af taske - politiet søger vidner
- 18-årig havde ulovlige kanonslag
- Nu stiftes Buster - den nye filmklub
- Mit liv som Ulf - mød Ulf Pilgaard i Haslev
- Politisk enighed om optursforslag
- Og de nominerede er...
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst