Inspirerende butiksleder

Fredag 30. august 2019 kl. 08:41

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Inspirerende butiksleder
Hanne Mistarz modtog Månedens Buket fra Røde Kors. Her står hun i midten mellem Karen Spring, formand for Røde Kors Faxe og Bo Hansen fra Landskontoret.

Faxe: Tirsdag den 27. august kunne Hanne Mistarz, der er butiksleder i Røde Kors-butikken i Faxe glæde sig over, at det var hende, der blev modtager af Røde Kors’ „Månedens Buket”.

En del af de lokale frivillige var mødt op for, sammen med Karen Spring - formand for Røde Kors Faxe - og Bo Hansen fra Røde Kors’ hovedafdeling, at overraske Hanne. Og overrasket blev hun sandelig.

Mens de fremmødte fik sig et lille glas og en hjemmebagt småkage holdt Karen Spring en lille tale, hvori hun roste Hanne for hendes engagement i butikken.

Det er „Hanne, der styrer butikken” sagde Karen Spring bl.a og remsede op at Hanne er med inde over arbejdsplanen for de frivillige medarbejder, hun har styr på møbel-kørslen, flytter rundt inde i butikken, klarer samtalerne med nye frivillige og derudover sidder i bestyrelsen og står for den lokale del af Landsindsamlingen.

Tirsdage, onsdage og torsdage har hun lange vagter i butikken - og så kigger hun da også lige forbi om fredagen og lørdagen. Skulle der mangle en medarbejder om mandagen, har hun tilmed ofte præsteret selv at træde til.

En rørt Hanne Mistarz takkede for blomsterne og de fine ord, og kvitterede med at fremhæve indsatsen fra alle de frivillige.

- Du er vores inspiration, lød det så fra en af gæsterne.
- Det er dig, der inspirerer os, til det vi gør.

Der er vist ingen tvivl om, at Hanne Mistarz er værdsat i Røde Kors.

-bic

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nekrolog over Gunnar Saietz
- Julestemning i Kongsted
- Geomuseum Faxes Kong Kylie...
- Christina Birkemose valgt som borgmesterkandidat
- Ny krimi af Haslev-forfatteren Hans-Willy Bautz
- Signe Wenneberg om hverdagsaktivisme
- VUC har været på studietur i Skotland
- Nisseløb i Haslev
- Julehygge med biskoppen
- Julebazar på Karisefonden i Haslev
- Kvinde kvæstet i færdselsuheld på Sydmotorvejen
- At rejse er at leve - med Visens Venner
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst