Ny fodklinik i Haslev

Mandag 2. september 2019 kl. 08:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ny fodklinik i Haslev
Mathilde Westborg har åbnet Fønix Fodklinik i Haslev

Haslev: 3. juni åbnede Mathilde Westborg en ny fodklinik i Haslev. Klinikken har fået navnet Fønix Fodklinik og ligger i Nygade 8A.

Nogle vil måske vide, at det er de lokaler, der tidligere husede Danske Banks omklædningsrum. Det er dog ikke til at se i dag, hvor lokalerne står nyrenoverede, lyse og fine.

Mathilde Westborg er 33 år og ny-uddannet statsautoriseret fodterapeut. Der er dog ikke den eneste uddannelse hun har med sig, Med uddannelser som SOSU-hjælper, SOSU-assistent og sygerplejerske må hun siges at have stor erfaring fra sundshedsektoren.

- Da jeg på et tidspunkt, mens jeg arbejde som sygeplejerske, følte at jeg skulle prøve noget andet, var jeg sikker på, at det stadig skulle være noget med mennesker. Jeg kunne bare ikke helt finde ud af, hvad det skulle være, fortæller Mathilde.

- En dag fik jeg så kigget en fodterapeut over skulderen. Jeg gik hjem og googlede for at finde ud af mere om faget, og så fik jeg blod på tanden. Jeg sagde mit job op og startede på uddannelsen til fodterapeut - hele tiden med tanke på at jeg skulle være selvstændig, når jeg blev færdig, fortsætter Mathilde.

Netop da uddannelsen var i hus, gik Mathilde på barsel med sit tredje barn. I februar i år var barslen slut, og Mathildes drøm om egen klinik kunne blive til virkelighed.

Hun er glad for at hun tog springet, og håber at hun kan få flere - også unge - mennesker, til at konsultere en fodterapeut.

- Mange tror, at en fodterapeut kun er noget ældre mennesker har brug for. Men det er faktisk skræmmende så mange unge mennesker, der går rundt med hælrevner og den slags. De fleste tilegner ikke deres fødder så mange tanker. Men det betaler det sig altså at gøre, slutter Mathilde.

Man kan se mere om Fønix Fodklinik på klinikkens facebook-side.

-bic


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Spøgelsesbilist på motorvejen var fuld
- Mød Børns voksenvenner i Haslev Bio
- Tag på udflugt og se gamle høstmaskiner
- Længe undervejs, men nu indvies fredsrelieffet
- Forsvarsbrødrene inviterer på tur Møn og Masnedø
- "Spar på skinnerne, og giv os skilte"
- Viktor Haugshøj Jensen udstiller på Haslev Bibliotek
- Mænds Mødesteder genåbner efter lang corona-pause
- Politiet beslaglagde 24-årigs bil
- Stor donation fra Carglass til Faxe Røde Kors
- Verdens Gang: Jeg er krænket, altså lever jeg...
- Haslev Station genopføres - i miniformat (Video)
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst