Verdensstjerne filmede i Skovtårnet - se video

Torsdag 29. august 2019 kl. 09:55

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Verdensstjerne filmede i Skovtårnet - se video
Man kan da lige køre lidt på baghjul, mens man venter på at det store stunt kan udføres

Verdensstjerne filmede i Skovtårnet - se video
Kriss Kyle er klar til at udføre sit vilde stunt
Rønnede: Jeg har aldrig set noget lignende. Jeg bliver helt åndeløs. Sådan sagde den verdenskendte MBX-stjerne skotske Kriss Kyle, da han stod foran Skovtårnet ved Camp Adventure.

Sammen med ham var der det helt store setup med masser af kamerafolk, og hvad der ellers hører til, når der skal optages reklamefilm i den helt store skala.

Og det var netop derfor den 26-årige BMX-stjerne var på visit. Han er på rundtur i Danmark for at optage en reklamefilm i samarbejde med VisitDenmark og Red Bull. Foruden optagelser i Skovtårnet, skal Kriss Kyle lave stunts på Færgen Ide, på Møns Klint, på betonbunkere i Løkken, i Legoland og på Copenhill.

Kriss Kyle fortalte til Has­lev-Faxe Posten, at han selv havde bestemt, at han ville lave et stunt i Skovtårnet. Han havde set billeder og video af tårnet, og syntes det virkede helt fantastisk.


Jeg bliver helt åndeløs - og lidt nervøs...

- Men nu hvor jeg står her, så må jeg indrømme at jeg bliver noget nervøs, nærmest åndeløs, for det er jo endnu mere fantastisk når man er her, end når man ser billeder af det, sagde han.

Og man må da også sige at det er noget af et stunt han lavede i Skovtårnet. Han kører rundt aller øverst på sin BMX-cykel, kører op ad en rampe bygget til lejligheden, springer ud over rækværket og ned på næste niveau...

De øvrige stunts han laver de andre steder i Danmark, er lige så vilde, men man må vente med at se dem til reklamefilmen går i luften - og når det sker er det bl.a. på YouTube.

Kriss Kyle har lavet mange vandvittige stunts rundt om i verden, som f.eks. at springe ud fra en helikopter, for at lande på toppen af Burj Al Arab i Dubai, men alligevel sagde han, at stuntet i Skovtårnet, bliver det vildeste han endnu har lavet.

Heidi Larsen, der er netværks- og forretningsudviklingschef i Visit Sydsjælland og Møn fortæller at man har ganske godt fat i det voksne publikum, med de reklametiltag man ellers benytter, men at man med hjælp af videoen med Kriss Kyle, kan få fat på det unge publikum.

De unge finder i hvert fald ud at at man kan få masser af action i Danmark - og selvfølgelig også på Sydsjælland. Og netop de unge har stor indflydelse på, hvor familien skal holde ferie.

Se video her: - HUSK at slå lyden til...


Tekst og foto: Torkild Svane Kraft


Fantastisk udsigt. It’s amazing, sagde Kriss Kyle

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Udstilling, bogudgivelse og farlige drømme i Haslev
- Sommervejr giver travlhed på strandene
- Musikken var for høj, så politiet tog anlægget og ringede til forældrene
- Så er det sidste chance: Bor du i Årets Landsby?
- Spøgelsesbilist blev varetægtsfængslet
- Spøgelsesbilist på motorvejen var fuld
- Mød Børns voksenvenner i Haslev Bio
- Tag på udflugt og se gamle høstmaskiner
- Længe undervejs, men nu indvies fredsrelieffet
- Forsvarsbrødrene inviterer på tur Møn og Masnedø
- "Spar på skinnerne, og giv os skilte"
- Viktor Haugshøj Jensen udstiller på Haslev Bibliotek
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst