Sandheden

Onsdag 28. august 2019 kl. 10:11

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Sandheden
Indlæg af:
Niels Østrup Olsen,
Søvej 2,
Faxe Ladeplads.


Nu har bulldozeren atter været på vores strand fra Flagstangen til Viking. Igen er sandet renset for alle de alger, som kong Neptuns skraldemænd smider op af Faxe bugten for at undgå iltsvind og dermed hjælpe sine fisk til et sundere liv.

Sandet virker så blødt som en dundyne. Det er naturligvis dejligt for alle strandliggerne, men ikke spor godt for de mange, som hellere spadserer eller gerne tager et kondiløb langs bugten. Selv ude i strandkanten, hvor man uden bull­dozer kan finde fast sand, under vandrende fødder, synker de nu ned i mindst ti centimeters svuppende kviksand.

Sandheden er jo, at det gode for den ene meget ofte er om ikke det direkte onde, så dog noget skidt for mange andre. Gid molboerne i byrådet ville fyre århusianerne i teknik og miljø og begynde at afveje fordele mod ulemper før de sender os nye tåbelige skraldespande på halsen og bull­dozere på stranden.

Måske burde de hellere overveje - præcis overveje, ikke bare handle - hvordan vi dæmper bil- traktor- rutebus og lasttrafikken i hovedgaden og dermed giver cyklisterne og handicapscooterne modet til at køre, hvor de burde køre fremfor at terrorisere den del af os, der bevæger sig på apostlenes heste med eller uden rollator.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Lokale skal byde op opgaver på Femern
- Farlig følelse af Faxe
- Den gode hyrde
- E-sport i HTT??!!
- Trafikal infrastruktur - et spørgsmål om byudvikling
- Østbanen renoveres måske ikke
- Magtfuldkommenhed og rønnebær
- Vi vil indbyde til borgermøde om solceller
- Tunnelanlæg i Karise - tanker om magtfuldkommenhed
- Miljøstyrelsen går soleklart imod byrådsmedlemmernes beslutning
- Omfattende analyse af folkeskolen er nødvendig
- Åbent brev til borgmesteren: Hvad mon dronningen vil sige?
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst