Stafetten er klar - er du?

Tirsdag 3. september 2019 kl. 09:09

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Stafetten er klar - er du?
Det er en fantastisk følelse at stå sammen i kampen mod kræften, siger Allan Grasberger, der her står forrest. Foto: Hanne Lund Larsen

Stafet For Livet i Haslev er klar til at modtage deltagerne, når det går løs den 21. september.

Men der er plads til flere frivillige til at løse enkelte praktiske opgaver inden den 24 timer lange stafet går i gang ved Midtsjællands Gymnasium.

Lørdag den 21. september kort efter klokken 11 bliver en ordentlig favnfuld duer sluppet løs, og fighterne går en æresrunde på det smukke, grønne område bag Midtsjællands Gymnasium i Haslev, hvor banen, scenen og alle holdenes telte er sat op.

Så vil Stafet For Livet nemlig være i fuld gang. Forhåbentlig med 1.000 eller flere deltagere, hvis man spørger arrangørerne.

Det er femte år i træk, at gymnasiet giver plads til Kræftens Bekæmpelses indsamlings-arrangement.

Tilmeldingerne kommer nu
Godt 160 er tilmeldt på de 23 hold, som allerede har fundet vej ind på stafetforlivet.dk/haslev.

- Det er skønt, at folk nu strømmer til. Både jeg og alle de cirka 80 frivillige glæder sig til stafetten. Det er en fantastik weekend med underholdning i form af musik fra scenen, masser af aktiviteter for børnene, mad og drikke og en masse lange, lange gåture, siger formand Allan Grasberger.

- Og må jeg minde om: Selvom det hedder Stafet For Livet, så er det en udbredt misforståelse, at man skal løbe. Man kan, hvis man vil. Men de allerfleste går altså rundt på banen, tilføjer han.

Mange virksomheder i kommunen bakker op med økonomisk støtte, så det kan lade sig gøre at stable stafetten på benene. Og stafetten er faktisk så godt som klar.

Flere hænder tak
- Vi har brug for en håndsrækning fra flere, som har tid og lyst til at give et nap med, siger formand Allan Grasberger.

- Der skal hentes skraldespande, flagstænger og kegler på kommunens plads torsdag og fredag op til stafetten. Flagstænger og kegler skal sættes op på pladsen. Og vi har brug for folk, som kan hjælpe lydmanden med at rulle kabler ud og løfte højtalere. Så jo tak, vi kan faktisk godt bruge ekstra frivillige til de opgaver.

Det er muligt, at det er hårdt arbejde i nogle timer.
- Men det er en fantastisk følelse at stå sammen mod kræft. Det er en fantastisk oplevelse at mærke engagementet fra alle de frivillige og fra alle som deltager for at støtte den gode sag. Jeg håber, at nogle har lyst til at melde sig til opgaverne - det er faktisk hyggeligt at være med. Og jeg håber på rigtig mange tilmeldinger til stafetten den 21.-22. september, siger Allan Grasberger.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Spøgelsesbilist på motorvejen var fuld
- Mød Børns voksenvenner i Haslev Bio
- Tag på udflugt og se gamle høstmaskiner
- Længe undervejs, men nu indvies fredsrelieffet
- Forsvarsbrødrene inviterer på tur Møn og Masnedø
- "Spar på skinnerne, og giv os skilte"
- Viktor Haugshøj Jensen udstiller på Haslev Bibliotek
- Mænds Mødesteder genåbner efter lang corona-pause
- Politiet beslaglagde 24-årigs bil
- Stor donation fra Carglass til Faxe Røde Kors
- Verdens Gang: Jeg er krænket, altså lever jeg...
- Haslev Station genopføres - i miniformat (Video)
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst