Sparekassen Sjælland Fonden støtter Haslev Rock

Onsdag 28. august 2019 kl. 09:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Sparekassen Sjælland Fonden støtter Haslev Rock
Martin Spuur Nielsen(tv) og Anders Amdi Christensen (th) sammen med filialdirektør Thomas Søbygaard

Der var en gang, der var noget der hed Haslev Rock - stedet hvor man kunne høre de helt lokale bands fyre den af. Det var helt tilbage i 90’erne.

Ærgerligt det ikke eksisterer mere, snakkede tre gamle drenge, der var unge i 90’erne, om for et lille års tid siden - men i stedet for at ærgre sig alt for længe, besluttede de, at Haslev Rock skulle genoplives.

De tre „drenge” er Anders Amdi Christensen, Martin Spuur Nielsen og Torben Stampe. De stiftede foreningen Haslev Rock, der nu er klar med den første omgang Haslev Rock lørdag den 7. september i Kultunariet. Første band går på scenen kl. 18 og det sidste lukker Raslev Rock ved midnat.

Tre bands, der også spillede i Haslev Rock i 90’erne, har meldt deres ankomst og dertil kommer fire nye Haslevbands, så der er lagt op til en god aften med rock.

En billet koster kun 100 kr. og købes via billetto.dk. Piraten driver baren denne aften og Faxe Smørrebrøds Café sørger for at ingen kommer til at sulte.

Donation fra Sparekassen Sjælland Fonden
At stable et så stort arrangement på benene er dyrt, men heldigvis har Haslev Rock været så heldige at Sparekassen Sjælland Fonden har givet 12.500 kr. til formålet.

- Vi er meget glade for at kunne hjælpe Haslev Rock i gang, fortæller Thomas Søbygaard, der er filialdirektør i Sparekassen Sjælland i Haslev.

Og så tilføjer han, at Fondens formål netop er at støtte gode lokale initiativer, og at andre foreninger i Haslev også er meget velkomne til at søge. Det gør man via et skema på fondens hjemmeside.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Velbesøgt høstmarked
- Råbte efter politiet – havde kniv
- Smag på Mexico
- Business Faxe - tre emner på én eftermiddag
- DcH Haslev afviklede et flot sjællandsmesterskab
- Kirkehøjskole: Menneskesyn under forandring
- Hvad koster en plejehjemsplads?
- Dalby-brødre fik guld og sølv ved DM i Speedskating
- Faxe Rotary sikrer parkinson-dans
- Få tjekket din hund i Faxe - betal hvad du formår
- Ny brolægger uddannet
- Donation fra Ladies Circle til Mødrehjælpen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst